Колеги, не мога да си регулирам дясната пръскалка. Сега мие прозореца на тоя зад мен. Пробвах с игла и не ще да слезе на долу. Пръска ми на 3 струи. Дайте съвет.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за пръскалки на чистачки
Collapse
X
-
А стават ли обикновени пръскалки? Тези, които се продават по магазините за автоаксесоари. Моите ме дразнят и все се каня да питам. Вече 2 пъти ги кисна в оцет. Оправят се за 2-3 дни и после пак мъка. Пръскат когато и където си искат...Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
MadHead написа:А стават ли обикновени пръскалки? Тези, които се продават по магазините за автоаксесоари. Моите ме дразнят и все се каня да питам. Вече 2 пъти ги кисна в оцет. Оправят се за 2-3 дни и после пак мъка. Пръскат когато и където си искат...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
MadHead явно има много боклуци в системата, затова ти се запушват пръскалките постоянно. При мен отпушването на задната ми отне 2 дена общо 3 часа занимавка, защото първия ден се отпуши и на втория тръбичката се беше разкиснала и почнаха да излизат нови боклуци, буквално лайна, наново раглабях отзад кората и продухвах тръбичката, като отначало моторчето не смогваше изобщо, затова изполвах помпа за гуми.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар