Някой скоро ако се е занимавал с боядисване на колата?ориентировачни цени на детайл в София и къде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва китосване и боядисване на детайл?
Collapse
X
-
Колега там всичко е на пазарлък а и зависи от детаилите ако е огледала ще е много по малко от колкото ако е врата или капак. Мислил ли си за подмяна на детаила с друг от морга? Зависи колко кит ще е необходим. Абе като цяло това е много относително всеки майстор си има цени под които не пада.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
-
Днес питах един приятел, който работи това, за предна броня + калник каза240-250лв. (това с материали).Така че, пали колата към Горна Оряховица, хем ще си я направиш евтино,хем разходкаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Днес питах един приятел, който работи това, за предна броня + калник каза240-250лв. (това с материали).Така че, пали колата към Горна Оряховица, хем ще си я направиш евтино,хем разходка
Коментар
-
zvezdi написа:trace написа:Днес питах един приятел, който работи това, за предна броня + калник каза240-250лв. (това с материали).Така че, пали колата към Горна Оряховица, хем ще си я направиш евтино,хем разходкаEx Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
zvezdi написа:trace написа:Днес питах един приятел, който работи това, за предна броня + калник каза240-250лв. (това с материали).Така че, пали колата към Горна Оряховица, хем ще си я направиш евтино,хем разходкаwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Това е най-важното, ти да си доволен.Ако искаш може и да споделиш къде се намира човека,може да е от полза, често има такива въпроси за бояджии.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар