Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва китосване и боядисване на детайл?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко струва китосване и боядисване на детайл?

Някой скоро ако се е занимавал с боядисване на колата?ориентировачни цени на детайл в София и къде?

Колега там всичко е на пазарлък а и зависи от детаилите ако е огледала ще е много по малко от колкото ако е врата или капак. Мислил ли си за подмяна на детаила с друг от морга? Зависи колко кит ще е необходим. Абе като цяло това е много относително всеки майстор си има цени под които не пада.
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

ти си прав че всичко е на пазарлък и аз за това питам да знам как вървят цените за да се пазаряиначе питам за броня и калник - те са ми за кит и боядисване

Коментар

За изчукване на преден калник, китосване и боя - 100 лв. ми оферираха/това в Бургас за пежо 206/
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Re: Колко струва китосване и боядисване на детайл?

zvezdi написа:
          Някой скоро ако се е занимавал с боядисване на колата?ориентировачни цени на детайл в София и къде?
          На 5~6 места, където аз знам между 80~130 лева всичко /китосване и боя/
          АЗ НЕ ИСКАМ ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО В БЪЛГАРИЯ!

Коментар

Днес питах един приятел, който работи това, за предна броня + калник каза240-250лв. (това с материали).Така че, пали колата към Горна Оряховица, хем ще си я направиш евтино,хем разходка
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
              Днес питах един приятел, който работи това, за предна броня + калник каза240-250лв. (това с материали).Така че, пали колата към Горна Оряховица, хем ще си я направиш евтино,хем разходка
              начи аз пуснах тази тема да видя как вървят цените горе-долу. иначе за лепене на брония и китосване на калник и боядисване на двете ме офертираха за под 200лв. боята отделно

Коментар

130 лв за преден калник на пунто с металик боя .
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

zvezdi написа:
                  trace написа:
                  начи аз пуснах тази тема да видя как вървят цените горе-долу. иначе за лепене на брония и китосване на калник и боядисване на двете ме офертираха за под 200лв. боята отделно
                  Колко под 200лв.? Ако е 190лв., е същото, защото моя човек включва в тази цена иматериалите. А и говорим за сравнително качествено изпълнение. Все пак работи предимно с коли от автокъщи, нов внос Дето после ни ги продават като за нови.Освен това има значение и майстора. Познавам и един друг който обявява някаква тънка цена,примерно 100лв. И се почва - ама сега трябва 50лв. за еди какво си, сега още 20 за това,и накрая като теглиш чертата си дал много повече.
                  Ex Fiat 126P
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

zvezdi написа:
                    trace написа:
                    И като си купиш боя, лак и втвърдител ето ти още 50 лв отгоре... 120 лв на детайл е добра цена! Като се има предвид, че той си слага и демонтаж и монтаж на частите...
                    www.CarProfi-BG.com
                    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

всичко ми излезе 50лв. боя и 120 труд за двата детайла. качеството е прилично

Коментар

Това е най-важното, ти да си доволен.Ако искаш може и да споделиш къде се намира човека,може да е от полза, често има такива въпроси за бояджии.
                        Ex Fiat 126P
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

монтьор е, не се занимава по принцип с боядисване, а на мен ми взима по-малко щото е на приятел на приятел...

Коментар

е никой нищо не каза като място ... дайте някакво добро предложение за лепене+боядисване на задна броня и боядисване на предна примерно в София ... за Браво 96
                            Bravo 1.6 16v SX - с характер

Коментар

боя само - 120лв / детайл ми предлагаха.

Коментар

Working...
                              X