Нормален ФИЛТЪР за двИгател От Opel corsa,tigra (става И hyunday accent ls ) lsИмаха нИсък профИл И уйдИсваха на отвора за въздуха.ОтсстранИ сложИх алумИнИев профИл за двойно стъкло за прозорец.ИгИ споИх с ПИстолет-40watta за лепене с разтопен сИлИконов пластИк...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сам направИх ПоленоВ ФИЛТЪР
Collapse
X
-
Re: Сам направИх ПоленоВ ФИЛТЪР
alex1969 написа:Нормален ФИЛТЪР за двИгател От Opel corsa,tigra (става И hyunday accent ls ) lsИмаха нИсък профИл И уйдИсваха на отвора за въздуха.ОтсстранИ сложИх алумИнИев профИл за двойно стъкло за прозорец.ИгИ споИх с ПИстолет-40watta за лепене с разтопен сИлИконов пластИк...
Коментар
-
Колеги, не виждам защо трябва да му "скачате" на alex1969. Имал е ентусиазма да го направи, а и желанието да снима и сподели. Аз мога само да го поздравя.А и дайте да се уточним за разликата между поленовия и въздушния филтър. С какво поленовия би превъзхождал въздушния? Към последния, мисля си, има доста високи изисквания както по отношение на пропускливостта на въздушната струя, така и по отношение на филтрирането на боклуците. Или бъркам?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Аз изобщо не му "скачам". Въздушния филтър има за цел да ограничи механичните частици да влизат свободно с въздуха. Поленовия е от материя, ограничаваща навлизането на бактерии, плесени, полен и други такива органични материи. Именно за това ми се струва, че въздшния филтър няма да върши много работа.
Коментар
-
me_to_u написа:Аз изобщо не му "скачам". Въздушния филтър има за цел да ограничи механичните частици да влизат свободно с въздуха. Поленовия е от материя, ограничаваща навлизането на бактерии, плесени, полен и други такива органични материи. Именно за това ми се струва, че въздшния филтър няма да върши много работа.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
me_to_u написа:Аз изобщо не му "скачам". Въздушния филтър има за цел да ограничи механичните частици да влизат свободно с въздуха. Поленовия е от материя, ограничаваща навлизането на бактерии, плесени, полен и други такива органични материи. Именно за това ми се струва, че въздшния филтър няма да върши много работа.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:me_to_u написа:Аз изобщо не му "скачам". Въздушния филтър има за цел да ограничи механичните частици да влизат свободно с въздуха. Поленовия е от материя, ограничаваща навлизането на бактерии, плесени, полен и други такива органични материи. Именно за това ми се струва, че въздшния филтър няма да върши много работа.
Коментар
-
Ъъъ, добре де. Само питам И говорейки за тези от нас които карат без никакъв филтър - защо на фиат им е хрумнало, че някои от нас нямат нужда от такова животно в колата си? Дали ще ми се намали силата на въздушната струя ако си сложа поленов филтър?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар