Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ангренажен ремък 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

hit-ko написа:
    Не знам какво разбирате под нормален сервиз : нормални майстори, нормално обслужване, нормални цени. Но виж, отговорен сервиз кьм извьршената услуга е нещо сьвсем различно! Нормална цена за смяня на агр. ремьк на 1.6/16V е около 40лв /!!! за провинцията/ и гарантирам ви - няма да бьде сменен по различно от столичен сервиз / пьк може и по отговорно./ , естественно с фиксатори! Неправилното зацепване на ремька може да се установи по работата на мотора ,особено на празен ход,или статично- само с подходящите фиксатори за положение на валовета спрямо Г.М.Т. на К.Вал.
    Днес смених ангренажния ремък в София. Момчетата са наистина много добри, но ми взеха 62лв за смяната на ремъка(с нужния уред разбира се) и ролките, а и ремъка е 40лв едната ролка 85лв а другата 62лв. Нормални ли са тези цени според вас?
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Хм, обтегателната ролка ми се вижда евтина, а паразитната - скъпа... Иначе ремъкът си е нормално пари.
      Alles in Ordnung

Коментар

здравей, на мен ми струваше:ремък ----- 29лвролки -2бр--- 136лвсмяна------- 50лвсменях го в сервиза на Дунев януари 2003г. , механика там не използва никакви спезиални инструменти (тогава не съм знаел че трябват) мазна с лак приличащ на такъв за дамски нокти по двете зъбни на валовете и блока на двигателя, свали ремъка след това се помъчи доста, май от третия опит го нагласи както искаше и от тогава колата си работи над 30000км вече.
        FIAT Stilo 1.4 16V
        FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

В общи линии, цените ти са в рамките на нормалното, като изключим паразитната ролка която е около 35лв!

Коментар

hit-ko написа:
            В общи линии, цените ти са в рамките на нормалното, като изключим паразитната ролка която е около 35лв!
            Мерси за коментара, много съм доволен от сервиза, но едната ролка не знам коя от двете я нямаха в наличност, което може да я е оскъпило, но трябваше да се действа, щото 3 дена отпуска отидоха да стегна колата, да я регистрирам и застраховам. Е вече мога да спя спокойно :D :D
            FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Working...
            X