Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с обороти и загуба на мошност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с обороти и загуба на мошност

здравейте колеги стана няколко седмици фиата ми от аватара дето е ми прави проблеми.оборотите играят и както я усещам загуби мошност.смених там едни трабички на запалването дето са после видях че две свещи са заминали,смених ги с нови,маслото ми е малко повечко също и палеца там във тая капачка дето дава на свещите тока(извинявам се ама незнам как точно да го кажа)та то палец е износен и нагорял,малко го поистарках и там в капачката се беше сабрал нагар го изчистих ама трагна за малко колата и пак оборотите зеха да си подскачат ама незнам дали е от тях.от какво може да е и дали е от тоя палец нещо,да го сменя ли и ако да става ли лесно или трябва на майстор да я карам?

здравейте отновоникой не ми отговири а аз през това време видях че от тая трабичка там дето идва от картера пуши и има едно като каша,това какво значеше?

Коментар

Колега палецът се сваля като го дръпнеш така излиза и е желателно да го смениш.После погледни стъпковото моторче,а това където пуши е нормално това са ти картерните газове и тръбата влиза във въздушния филтър.
      FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

мерси колегаще го сменя тия дни тоя палец.да не приказвам предварително но вчера като го поизчистих това като каша дето е станало от студено мисля че ставаше това и аз я карам на близо и не може да загрее хубаво и затова май се образува това ,както и да е трагна да си върви както трябва.оборотите вече не се меняха и не придарпваше но тоя палец ще го сменя де за всеки случай че е доста изхабен.

Коментар

Working...
        X