Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми 165х80 13 за фиат Пунто 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гуми 165х80 13 за фиат Пунто 1.1

Имам две нови български гуми с джанти Вида контакт 165 на 80 13 цола мога ли да ги сложа временно на моят фиат Пунто 1.1 защото предстой смяната на зимните гуми с летни а нямам други джанти може ли временно да гкарам с тези джантите са жигулски нови от ремаркето отпред стават ли ще товарят ли двигателя разхода ще се увеличи ли много.Благодаря

ако ги сложиш отзад няма да е кой знае какво, но отпед не рискувай, поне аз не бих. И разхода и съединителя ще усетят промяната.
    Типо-то е истинската работа !

Коментар

Стига да не опира като се качат няколко човека Инъче аз карам на 165/70/13 без проблем с 1.2 . Един бургазки колега мисля че беше карал на 175/75/13 :D Така че явно е възможно ---------П.С да ползвам и аз темата , някой карал ли е на 185/60 или 65/14 Пунтото си , понеже по каталог му дават на 55
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Синът ми беше сложил на Пунтото ето тези: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...944&highlight=
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
          Синът ми беше сложил на Пунтото ето тези: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...944&highlight=
          и не са опирали . А като вървеж как се представяше , че ми е интересно

Коментар

Да не отварям нова тема , колеги широки ли са гуми 165/70/13 за джанта 5J

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Да не отварям нова тема , колеги широки ли са гуми 165/70/13 за джанта 5J
              Напротив, даже са тесни за този размер джанти...Може да имаш проблем с по-високия профил/външен диаметър -за съвместимост провери тук -калкулатора http://www.avtogumi.bg/oscommerce/
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Мерси колега , значи съм се объркал

Коментар

Re: Гуми 165х80 13 за фиат Пунто 1.1

Stauffenberg написа:
                  Имам две нови български гуми с джанти Вида контакт 165 на 80 13 цола мога ли да ги сложа временно на моят фиат Пунто 1.1 защото предстой смяната на зимните гуми с летни а нямам други джанти може ли временно да гкарам с тези джантите са жигулски нови от ремаркето отпред стават ли ще товарят ли двигателя разхода ще се увеличи ли много.Благодаря
                  Вида няма производство поне, по спомен най-малко 10 г., и най-реномираните световни производители на гуми препоръчват мах. срок за гуми на склад 6 г., след това са за брак в интерес на сигурността...
                  Ex. Grande Punto Driver

Коментар

не ги слагай ! Те вече имат колекционерска стойност ! Дай ги в някой мзуей, и е си купиш по-хубави !
                    FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Working...
                    X