Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за Фиат Палио 1.6 16к. уикенд 98г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за Фиат Палио 1.6 16к. уикенд 98г.

Здравейте колеги,решил съм да си купя компактното комби на Фиат Палио 1,6 101коня.Интересувам се как е като подръжка,здравина,разход на гориво.Колата ми харесва и ще очаквам вашето мнение за Палиото. Благодаря. :D
    FIAT PUNTO 1.2MPI-95г
    Alfa Romeo 147 jtd - 02г

Аз викам ако ще е гарга да е рошава- ако ще е комби да е "Мареа". Едно че е по-красива, а и ще можеш да я товариш повече. На мен "Палио"-то не ми хваща око.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
      Аз викам ако ще е гарга да е рошава- ако ще е комби да е "Мареа". Едно че е по-красива, а и ще можеш да я товариш повече. На мен "Палио"-то не ми хваща око.
      Вярно е за’’ мареата’’ но палиото стои по високо на пътя,като клиренс,като гледам частите в www.axm-auto.com. Ми се струва по евтина подръжката. А иначе се заглеждам и в ’’Мареа’’ поне 1,8 16кл. За това търся препоръки от вас
      FIAT PUNTO 1.2MPI-95г
      Alfa Romeo 147 jtd - 02г

Коментар

1.8/16V е идеален вариант според мен за "Мареа" комби. Ако съм на твое място бих избрал този мотор. 1.6/16V също е добър двигател, но ако колата е добре натоварена с по-мощния двигател ще се пътува по приятно. Иначе момента за покупка на автомобил точно сега добър- може да се купи кола на много добра цена заради стагнацията на автомобилния пазар. Дизеловите мотори също са добри- особено JTD.
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
          1.8/16V е идеален вариант според мен за "Мареа" комби. Ако съм на твое място бих избрал този мотор. 1.6/16V също е добър двигател, но ако колата е добре натоварена с по-мощния двигател ще се пътува по приятно. Иначе момента за покупка на автомобил точно сега добър- може да се купи кола на много добра цена заради стагнацията на автомобилния пазар. Дизеловите мотори също са добри- особено JTD.
          Така е колега,карам в момента алфа 146 1.6т.спарк и вече залагам на по мощни мотори,над 105/110коня.Иска ми се комби да покарам,за семеиството ми ще е по добре.
          FIAT PUNTO 1.2MPI-95г
          Alfa Romeo 147 jtd - 02г

Коментар

Втора година карам Палио уикенд 1.2. Като мощност 1.6 е по-добрият вариант, но и с този мотор колата е пъргава и икономична същевременно - извънградско 6-6.5, градско 7-11 в зависимост от трафика.Купето е суперфункционално защото задните седалки са разделени, демонтират се съвсем лесно. Окачването е непоклатимо, колата е с голям просвет, минава навсякъде, където по правило се карат само руски машини За 12 хил. км не съм пипнал НИЩИЧКО Това ми е първият ФИАТ, със сигурност няма да ми е последният!Затова ти го препоръчвам горещо - стига да е в добро състояние, Палиото е идеален избор - става както за семейна кола, така и за ежедневно градско шофиране.
            Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
            FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Втора година карам Палио уикенд 1.2. Като мощност 1.6 е по-добрият вариант, но и с този мотор колата е пъргава и икономична същевременно - извънградско 6-6.5, градско 7-11 в зависимост от трафика.Купето е суперфункционално защото задните седалки са разделени, демонтират се съвсем лесно. Окачването е непоклатимо, колата е с голям просвет, минава навсякъде, където по правило се карат само руски машини За 12 хил. км не съм пипнал НИЩИЧКО Това ми е първият ФИАТ, със сигурност няма да ми е последният!Затова ти го препоръчвам горещо - стига да е в добро състояние, Палиото е идеален избор - става както за семейна кола, така и за ежедневно градско шофиране.
              Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
              FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Working...
              X