Сменят ли ви се чистачките??Моите не могат.Гледам само перата могат??Някой има ли такъв проблем :P Типо 93г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки Типо
Collapse
X
-
gdd55
Аз нямам такав проблем ама имам приятели които карат италиаки и имат.Чистачката при тебе се продава сас самото рамо около 35 лева май бяхаМожеш да купиш ново рамо което не е с вградена чистачка и от там нататак да си купуваш само чистачкиТва е от тук нататък избора си е твой какво да правиш
-
Имате ли идея как се сменят самите пера? Щото като сложиш новите пера, има едни лайснички, железни, дето след време се кривят и падат заедно сперата. Аз за сега съм им помогнал с лепило за гума ама е временно направо...купих си гумички само за 6лв комплектаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
На края на перото би трябвало да има дупка (ох, как да го нарека това, може би жлеб... ) в който да влезе последния от "държачите". Влиза с малко напъване и няма как да излезе само. Май е по-добре "закачането" да е на външния край на чистачката.Оффффф, май тая сутрин съм си забравил речника вкъщиАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар