Трудно загрява... едва вдига до втората чертичка сега зимата Не трябва ли да работи нормално до половината?(90 градуса) ... 90 градуса въобще не мога да достигна. Струва ми се, че нещо термостата си играе с колата Какви пари е нов някой знае ли? И още нещо ... възможно ли е ако термостатът не е в ред да ми играят оборотите от това? Постоянно играят, никога не падат на 850 както всъщност мисля че трябва да е. Кажете си мненията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.4 12V проблеми ...
Collapse
X
-
Mazgarev написа:термостата е за смяна... аз смених моя и сега каквото и да я правя седи само на малко под 90 градуса (както трябва и да е..)54 лв. струва термостата за мойта Брава с климатик... можеш и сам да си го смениш, иначе искат 15 лева за смяна.
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.4 12V проблеми ...
VeSSkO написа:Трудно загрява... едва вдига до втората чертичка сега зимата Не трябва ли да работи нормално до половината?(90 градуса) ... 90 градуса въобще не мога да достигна. Струва ми се, че нещо термостата си играе с колата Какви пари е нов някой знае ли? И още нещо ... възможно ли е ако термостатът не е в ред да ми играят оборотите от това? Постоянно играят, никога не падат на 850 както всъщност мисля че трябва да е. Кажете си мненията
Коментар
-
Да не пускам нова тема...През по-топлите месеци температурата на двигателя беше около 90 градуса (средата на скалата), а сега през студените (да речем 2 месеца) забелязвам, че показва температура около 75 градуса... дори и след 200 км каране нон-стоп. Честно не съм забелязал някакъв проблем или неадекватно поведение на автомобила, но ми прави впечатление, че на другите колеги им стои около 90 градуса и през зимата.. а при мен това падане на показанията съвпадна с по-сериозното застудяване...Става дума за автомобила от подписа. Някакви идеи? Май не е нормално?FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
vesko написа:Хора, ползвайте търсачката!!!Ако маркуча към радиатора загрява преди колата да е достигнала 80 градуса значи термостата е пътник.Bravo(TM) HGT
Коментар
-
VeSSkO написа:vesko написа:Хора, ползвайте търсачката!!!Ако маркуча към радиатора загрява преди колата да е достигнала 80 градуса значи термостата е пътник.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
VeSSkO написа:Mazgarev написа:аз нали ти казах по-горе - 54лв
Коментар
-
VeSSkO написа:vesko написа:Хора, ползвайте търсачката!!!Ако маркуча към радиатора загрява преди колата да е достигнала 80 градуса значи термостата е пътник.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар