Колеги търсих в стари теми, но искам вашето мнение по проблем, който май може да има много ’решения’. Колата на празен ход и е загряла, като че ли се опитва да загасне. Държи си около 700-800 оборота, но периодично - през 15-20 секунди оборотите започват да падат до към 500, в този момент колата сякаш се събужда и ги вдига пак на 750-800. Усеща се мигновено претрисване, което е ужасно досадно...Колата ми е нова(иначе е 2000г.) и са сменени консумативите буквално вчера. Един познат ми каза, че може ремъка да не зацепен както трябва и да бърка сондата - възможно ли е?Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2/16 нестабилни ниски обороти
Collapse
X
-
Приятел имах същия проблем,и го оправихПросто имаш нагар в дроселовата клапа.Аз я разглобих цялата,почистих я с бензин и работата стана,но бях мераклия да и погледна електрониката и сгреших
Ходих да ми я обучават на ново,но както и да е.Махаш тръбара на дросела и има едни спреичета с които можеш да я почистиш.Тези спеичета се ползваха по рано за почистване на карбуратори ама не се сещам точно какви бяха
Успех
-
Колега, не съм много на "ти" с тез неща - с WD40 ще стане ли?Освен това днес имах възможност да я понатисна и сякаш е леко спъната... На презен ход вдига обортите, но при каране сякаш не иска повече от 3000Като отпусна газта не връща и мигновено оборотите - все неща които май потвърждават твоята диагноза - поправете ме ако греша...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар