georgiarg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьри за Brava
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
spark написа:Ами около 2000 км съм навъртял, аз такива малки амортисьорчета не бях виждал. Магазина се намира на ул. Гладстон. Тръгваш от Младежкия дом по посока на Билла и на 50м вдясно след като трънеш е магазина - Fiat, Alfa, Lancia пише по табелата. Може да провериш и в Александър Кар какви имат, магазина им е на бул. Мария Луиза (бившия бул. Москва). Малко извън темата е, ама какво бихте посъветвали - да ми наковат носачите за 20лв парчето или да взема нови за по 55лв (сигурно турски). Аз засега съм на първия вариант.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Малко извън темата е, ама какво бихте посъветвали - да ми наковат носачите за 20лв парчето или да взема нови за по 55лв (сигурно турски). Аз засега съм на първия вариант.
Коментар
-
hit-ko написа:Малко извън темата е, ама какво бихте посъветвали - да ми наковат носачите за 20лв парчето или да взема нови за по 55лв (сигурно турски). Аз засега съм на първия вариант.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:hit-ko написа:Малко извън темата е, ама какво бихте посъветвали - да ми наковат носачите за 20лв парчето или да взема нови за по 55лв (сигурно турски). Аз засега съм на първия вариант.
Коментар
-
Сериозната техника е на лице. На мои приятели редовно им ремонтираха цистерните там и поне с техника за обработка на метал мисля, че нямат проблем, все пак е Металснаб или нещо от сорта. Това доколкото знам е единственото място в Бургас където "рециклират" носачи. Сервиза се намира в кв. Победа - завива се покрай бензиностанцията на Петрол 500-600м по-нататък между едни цехове се виждат десетките коли чакащи за ремонт. Ако някой все пак е правил подобна процедура точно там нека сподели мнение.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
hit-ko написа:Сега ще отворим една голяма тема, ама не мога да не отговоря, в крайна сметка участваме вьв форума за да консултираме и предпазим хората от некачествена стока, да ги ориентираме кьм по-добрия вариант за ремонти то само с добре проверени сьвети! И в този аспект не сьм си позволил нито за момент да бьда голословен или подвеждащ! Щом се занимаваш с авточасти много добре знаеш, че не е важна дьржавата, а фирмата-производител и нейния авторитет, а авторитет се постига с качество!!! Както виждащ, аз никьде не сьм споменал "турски", защото и там има качественна стока, но не е по 55лв! Оригинален носач произведен в Турция е с цена 115$!!! А ефтинията от 55 лв. идва от преработена пластмаса в шарнира, неполирана сфера, ефтина грес и маншон, манифактурна сглобка и спестени куп необходими операции! Не само в Турция, но и в Италия и по целия свят има такива фирми, но се опитвам, благодарение на опита си не само в тьрговията, но и в сервизната дейност да отварям очите на хората по такива проблеми! А, за качествен рециклаж се иска сериозна техника за обработка на сферата в шарнира и..., но тя е дьлга тема.... Така, че далеч сьм от мисьлта да спорим, но дьржа да бьда обективен и коректен!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
spark написа:Сериозната техника е на лице. На мои приятели редовно им ремонтираха цистерните там и поне с техника за обработка на метал мисля, че нямат проблем, все пак е Металснаб или нещо от сорта. Това доколкото знам е единственото място в Бургас където "рециклират" носачи. Сервиза се намира в кв. Победа - завива се покрай бензиностанцията на Петрол 500-600м по-нататък между едни цехове се виждат десетките коли чакащи за ремонт. Ако някой все пак е правил подобна процедура точно там нека сподели мнение.
Коментар
-
hit-ko написа:ама те не знаят какво ги чака като се докопаме до Европа!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар