Говорете си, не ми пречите Много ви се радвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Фиат Мултипла?
Collapse
X
-
batececo написа:vvvhhh написа:най-близкия ми приятел има Сценик и мога да Ви кажа,че Рената не могат да се сравняват с Фиата по нищо.FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
krasio_79bs написа:Старата не ми допада като дизайн.Но виж новата си е красавицаFIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Хора човека преди реното е карал аскона 1.6 дизел. Не спорете с него няма смисъл! :D
Коментар
-
Че е функционална, удобна и практична - така е. Ама да си призная, че дизайна на стария модел и мен никак не ме радва. Смятам, че ако човек "преглътне" дизайна (а явно има и хора, които откровено се кефят на визията, което е още по-добре) ще остане много доволен от възможностите и удобствата на колата.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
batececo написа:Scorpion_BV написа:Хора човека преди реното е карал аскона 1.6 дизел. Не спорете с него няма смисъл! :D
Коментар
-
Scorpion_BV написа:batececo написа:Scorpion_BV написа:Хора човека преди реното е карал аскона 1.6 дизел. Не спорете с него няма смисъл! :D
Коментар
-
batececo написа:Scorpion_BV написа:batececo написа:Scorpion_BV написа:Хора човека преди реното е карал аскона 1.6 дизел. Не спорете с него няма смисъл! :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
...
А бе що така имам чувството, че най-много мнения има от хора, които не са се качвали в Мулти или са я виждали само на снимка. Важни са мненията на тези, които имат преки впечатления. Иначе - аз съм имал Шкода и Опел, та затова мога да кажа, че Дачия е много скапана кола.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Иначе - аз съм имал Шкода и Опел, та затова мога да кажа, че Дачия е много скапана кола.
Коментар
-
[quote="batececo"]Scorpion_BV написа:Хора човека преди реното е карал аскона 1.6 дизел. Не спорете с него няма смисъл! :DOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар