В раздела с продажбите на коли има една марея комби 1.8 За която ти гарантирам че е гледана и глезена повече от жена. Ще инвестираш още малко за ГИ и си родиш. А окачване и съединител не го мисли. Прави се и пред блока. И съм сигурен е някойколега ще ти помогне ако имаш нужда от нещо по ремонта. Частите са евтини а ремонта е елементарен и е писано доста във форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Фиат Мултипла?
Collapse
X
-
Окачването на вид е 90% същото като на Бравата ти, разликата е във вида на биелетките, които са като при Мареа с 2 ябълковидни болта.Носачи, дискове, амортисьори, задни барабани, мостове не са съвместими с Брава/Мареа, всичко е една идея по-голямо Съединителя не си е работа да го сменяш без канал/подемник.Окачването си е съвсем читаво и на добри цени.Ето малко по-подробни снимки на моята:https://www.flickr.com/photos/127440...654592104612И една "весела""Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Даа. 4 големи а седалките са 6 (вече 5). Недостатък. :D Бях чел една много стара тема за възстановяване на пластмаси и тапицерии - с дълбоко почистване, с германски препарати, ефекта е бил мнаго добър, но фирмата вече не работи. Вече има ли такива услуги някъде.FIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 1999
Коментар
-
Темата малко падна и да не отварям нова ще попитам тук. Гледам в един автосайт две различни Мултипли 2008г. (според обявите) 1,6 метан, но със различни емблеми на волана. Едната има червена емблема, другата - синя. Някой ще обясни ли защо е тази разлика? Едната снимка е кофти, но ясно се вижда, че емблемата е синя.redblueStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Синята е по стара и не е 2008 година.Ако другите две емблеми на купето са големи,червени и силиконови значи е сменян воланът.Ако има разлика и в надписа на задният капак Blupower или Natural power то наистина синят емблема е по стара година.Колкото и да се пуля в снимките от двата линка колата е една и си е с червена емблема.Незнам,служебната ми е декември 2008г. и е с червена емблема.Това са мои предположения.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
От 1 садмица имам Мултипла би пауър. За сериозен ремонт Преди малко погледнах гумите, и много ме очуди че предите са 195/65/15, а задните 185/60/15. Имате ли идея защо така са измислени и дали така са по "заводски" препоръки :D :DFIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=0Тук из страниците имаше сервизно ръководство.Ако те интересува нещо конкретно - питай"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
За сега търся възможно най-подробна схема на съединител-скоростна кутия и полуоски. Втора скорост не влиза всеки път, най вероятна причина износен съединител и намаляло масло ск. кутия. Има теч от единия семеринг от към полуоската. Ако е нещо от превключватели къде могат да се намерят. Къде пише типа на ск. кутия?FIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
Коментар
-
badbad написа:За сега търся възможно най-подробна схема на съединител-скоростна кутия и полуоски. Втора скорост не влиза всеки път, най вероятна причина износен съединител и намаляло масло ск. кутия. Има теч от единия семеринг от към полуоската. Ако е нещо от превключватели къде могат да се намерят. Къде пише типа на ск. кутия?FIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар