Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Фиат Мултипла?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Старият вариант с кръглите фарчета 1.9 дизел 105 :D

Коментар

мечта ми беше следващият ми автомобил да е мултипла. за съжаление, тая няма да стане, щото новият дизайн ми е отблъскващ. бахти идиотите са тия от фиат - аз, ако съм искал да карам кола с визия на баничарка, щях да си купя поло, а не брава! лично мнение.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Здравейте купих си мултипла 1.9 дизел много съм доволен засега,но има едно бутон на шофьорската седалка не мога да разбера за какво е не вдига седалката а иначе работи

Коментар

E като работи како прави?Ако е под теб в дясно е точно за сваляне и вдигане на седалката.
          FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Мниние за Фиат Мултипла

От скоро съм собственик на Фиат Мултипла 1.9 ЖТД и общо взето съм доволен, но ми гори близо 9/100км градско при първоначално работа на место около 15 мин. за размразяване на стъклата. Такъв ли ще е разхода и и през лятото. Ще бъда благодарен на откровенни мнения.

Коментар

някой да е имал проблеми с тампони на задния мост на мултиплата или да е сменял такива.
              ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Здравейте колеги,от вчера съм собственик на Мултипла.Колата е на метан,интересувам се колко масло побира мотора,а също и какво се сменя при обслужване на мотора. Благодаря предварително!..
                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Shadowandust написа:
                  Здравейте колеги,от вчера съм собственик на Мултипла.Колата е на метан,интересувам се колко масло побира мотора,а също и какво се сменя при обслужване на мотора. Благодаря предварително!..
                  По каталозите 3800-4100 събира.Иначе си смени ангренажния ремък и ролките. Погледни как са пистовите и ако има нужда ги сменяй. Смени и филтрите на купето и въздушния.Успех и безаварийни километри да и навъртиш. :D
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Така и така темата е за мултипла, да питам, винаги ми е било интересно как се сменят крушките на фаровете които са в горната част, над капака? Да не би да се сменят от вътре, в купето . Тези фарчета, дългите светлини ли са?
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Благодаря за отговора колега,иначе днес след обед смених масло,маслен филтър,въздушен и филтър на купето.Двигателя събра 3,5л. +-0.100масло,смених го с 10в40 на Лики Моли мисля че е добър избор.Фаровете под прозореца са дълги светлини!Поздрави.

Коментар

фарове

крушките на дългите светлини се сменят като махнеш едно бъбрековидно капаче над рефлектора и под него се открива глава на болт,отвиваш го и избутваш с ръка рефлектора от вътре навън.Като излезе малко трябва да го повдигнеш леко за да излезе от метална пластина която е под него.Крушките са H7.
                        ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Re: фарове

nikos1954 написа:
                          крушките на дългите светлини се сменят като махнеш едно бъбрековидно капаче над рефлектора и под него се открива глава на болт,отвиваш го и избутваш с ръка рефлектора от вътре навън.Като излезе малко трябва да го повдигнеш леко за да излезе от метална пластина която е под него.Крушките са H7.
                          Колега а имат ли възможност да се регулират дългите?

Коментар

жтд не събира 3,5 а 4,9л

Коментар

да колега,и дългите могат да се регулират,но за тази цел ти трябва една пластмасова джаджа за да върти зъбното колело аз имах но я затрих някъде,а иначе става и с отверка но мисията в тоя случай е много дълга.
                              ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Днес карах Мултиплата на мой приятел 1,9 дизел. За мен беше невероятен кеф. Удобна, маневрена, пъргава, видимост като на кино, салон като гарсониера. Не е вярно, че няма къде да си подпреш ръцете. Има място и за лявата и за дясната /при сгъната предна седалка/. Аз съм 115 кила и се настаних като у дома си. А скоростния лост, ами той не е за подпиране, а е за превключване на предавки. Седалката е малко твърдичка, по-твърда от тази на моето Пунто, но разбрах, че това е за опора на гърба и против изморяване. Не вреди на комфорта. Не ми се слизаше от автомобила. Управлението е направо мечта. След 20 минути, имах чувството, че цял живот съм я карал. Спирачките ми се сториха малко по-мудни, но сигурно аз не съм натискал достатъчно.За сравнение, преди това имах Навара и Волво 850 комби и знам какво е голям автомобил. За това, дето била грозна - глупости, писани от голфаджии и комплексари. Да си карат паралелепипедите и да не се месят в класа на семейните автомобили, поне докато нямат свое семейство.Скоро ще имам Мултипла!

Коментар

Working...
                                X