Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Фиат Мултипла?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Факт е,че преди няколко години имаше класация за най грозен автомобил.Факт е,че Мултипла беше първа,след нея беше Рено Симбол(това с багажника).Само,че това не означава,че хората ще спрат да карат Мултипла или Симбол.Всеки си има вкус, на пазара коли бол.Имал съм Рено,VW, и сега Фиат Марея определено Мареята ми допада най-много(за сега).Това не значи всички да се юрнат да купуват Мареи защото на мен ми харесва.Но не е оправдано да даваш акъл за определена кола без да си я карал а само защото си чул за нея,че била незнам си каква.Все пак това е Фиат форум,така че не намесвайте другите марки коли.Темата все пак беше за Мултипла а то какво стана
    Marea Wekeend 1999 1.6 16V

Коментар

Здравейте, искам да ви попитам фиат нов внос с фабрична метанова уредба къде се поддържа, узаконява и изобщо как стои въпроса с този фабричен метанБлагодаря ви

Коментар

Там където заверяват пропан-бутановите се заверяват и метановите.Има един тънък момент ако няма паспорта на бутилките.Това е едно ламинирано картонче залепено на капака на резервоара.Пише номера на бутилките,вместимост и кога са пройзведени.Ако минаваш към Варна звънни ще те уредим!
        FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Здравейте колеги,та да се включа и аз.Собственик съм на Мултипла,всичко което изписаха някои колеги не притежаващи такъв автомобил си е чиста проба завист.Абсолютно всички части се намират за нея,каквото и да си помислиш.Вярно, направена е за европейски пътища.Това ми е четвъртия Фиат,изключително лесно и много бързо се обслужват,частите им са в пъти по-евтини от другите марки.По направия това е най-търпеливата кола,понася всякакъв вид тормоз.Купе не гние,окачване и спирачки повече от отлични,пълна със всички екстри на ниска цена.Мотора е 1.6 но с отлична динамика,МНОГО ИКОНОМИЧНА за вида си и странното купе.Да, не се възприема от много колеги, но не мога да разбера защо на пътя само Фиат не се съобразява с икономичен начин на шофиране.А за другите и предимства колегата Николов е написал повече от достатъчно
          ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

имам нужда от консултация за Multipla

Здравейте,имам нужда от съветхаресах много Multipla очаквам от вас съвет на база опита ви кое да предпочета дизела или бензина

Коментар

Метана или пробан-бутан.Има ги и двата вариянта заводско изпълнение.

Коментар

Човека пита за бензин или дизел,а ти метан и пропан-бутан ...Аз лично бих предпочел дизела Като цяло мисля,че двигателите са стандартните,които се слагат и в останалите модели фиат,ланча,алфа и т.н. Каква кола търсиш първо уточни-нова или втора ръка? Ако е ползвана,каква година търсиш и с какъв бюджет си. Едва след това някой ще може да ти отговори по-конкретно. Като цяло обаче Мултипла е нестандартна кола,за хора с по-изкривено виждане или практични хора,търсещи вътрешния комфорт и охолство Моят фаворит е жтд,малко по-скъп може би от бензина,но е по-икономичен и не отстъпва почти по нищо на бензина. Който не е изпитвал удоволствието да кара на висока предавка с ниски обороти и колата да си върви сама...по наклон надолу да спира само с двигател,без спирачка и т.н. дребни и не толкова предимства на дизела,то той не знае нищо
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Здравейте! Насочил съм се и аз към този модел на Фиат. Надявам се няма сърдити че пиша в тази тема, но питането ми е същото, а и да не пускам нова тема...Колебая се между дизел и метан. Да уточня - втора ръка кола, предполагам между 2000-2004 г. според зависи офертата на която попадна и състоянието на колта...Сега ме гложди и трети вариант - БЛУПАУЪР.... само на метан модела, чудя се дали си заслужава с 8 к.с. по-малко мощност заради по-ниският данък например, че както са вдигнали данъците сега... Някой има ли впечатления от този БлуПауър (95 к.с. ) и БиПауър (103 к.с.) - някаква рсзлика ...?а и все още не съм отхвърлил варианта JTD 110 к.с.Евентуално може би от чужбина ще търся колата, че в БГ каквито тарикати има.... Благодаря предварително за отговорите!

Коментар

Привет,Незнам къде точно да задам въпроса си,затова пиша тук.Интересува ме какви са отзивите от Фиат Мултипла, но след 2004г/тоест от новата визия,които са/?Какъв е ДАНЪКА за тази кола?Колко е ориентировъчно застраховката гражданска отговорност?Скъпа ли е поддръжката?Ремонт в Пловдив?Верно ли е,че се развалят бързо,а частите им се намират трудно и са скъпи?п.с. Верно,че доста е писано из нета за тази кола,но всичко е със стара дата.Към 2011г. ако някой собственик има отзиви...ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ! Същите въпроси ме интересуват и за Фиат Идея...понеже се колебая между двата модела...
                    Прикачени файлове

Коментар

diablovt написа:
                      !
                      Няма ли колеги с наблюдения върху тези коли - метан или дизел, все още ми е под въпрос, че имам по-малко от месец...

Коментар

мултипла

Бипауър като е на метан пак е 95 коня,пишеше го даже в оригиналния талон от Италия.Няма много блупаър пройзведени така че надали ще намериш.За години гледай да е след 2001 има някой промени в мотора края на двехилядната.Данъка в Ловеч е 140 , каско и гражданска 540.Поддръжката-предница се прави толкова често колкото и при мареа.Накладки малко по често че е 1600кг празна.Ремъци ролки като при всеки 1,6 16 .Свещи малко по качественни заради метана.Питайте ако има друго!

Коментар

Привет, колеги!Все още не съм се присъединил към клуба... надявам се съвсем скоро да стане това.Попадна ми тази оферта http://kargo.cars.bg/u440268не съм от Пловдив, евентуално бих се разходил до там.Според вас може ли да се очакват изненади (неприятни)? Или къде в Пловдив мога да я проверя в сервиз преди покупката?Благодаря предварително на отзовалите се колеги!

Коментар

фен на мултипла

Здравейте и аз си купих този странен автомобил и много ми хресва :D.Ако има нещо по нея ще помагате ли.

Коментар

Питай като излезнат въпроси,ако е метанова и сменяш нещо по макферсона , първо драсни едно ЛС , че има някой неща дето не са им ясни на продавачите.

Коментар

Re: фен на мултипла

Petsi написа:
                                Здравейте и аз си купих този странен автомобил и много ми хресва :D.Ако има нещо по нея ще помагате ли.
                                От по-новия модел с правоъгълните фарове ли купи?
                                преди - TIPO
                                сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
                                X