svetljotod написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
radoslavp написа:svetljotod написа:Колеги като паля при чека ми пише service 16 dy , преди няколко дена беше 22 dy,? Мисля, че е ще иска service due след тези дни, но на какъв период излиза не е ли на 30 000 км чак от последното закачаве на диагностика , а аз съм минал 9 000 км от последната диагности със смяна и на маслото?
Коментар
-
Pecho написа:Ау, забравих да се оплача: Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 само една година откакто карам Стилото и вече ми се наложи ремонт! Възмутен съм! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Стоп-машинката започна да прави мизерии: изглежда единият от превключвателите вътре не превключваше винаги и съответно всички свързани системи се изключваха (Бип: ABS! Бип: ESP! Бип: ASR!). Реших да не губя време и направо да я сменя (~25 лв. в AXM-Auto преди отстъпка). Бях си приготвил целия репертоар от псувни, ама се оказа, че не е толкова трудно. Всъщност повече време загубих в сваляне на предпазната пластмаса над педалите (предполагам, че може и да не се сваля, но няма добра видимост). Иначе смяната става дори без инструменти - машинката просто се завърта на 90 градуса, разкачва се куплунга и се изважда (подобно е като на други автомобили).Та, ако ви се наложи, не се стряскайте. Иска малко гъзурчене, ама става бързо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Еми отваря се с тънко ножче и веднага се вижда как се регулира бутона за да е по-висок. Бях писал преди това из форума за тоя яд. Не знам защо, но бутона фабрично е настроен на най-ниско положение. Дори и така не мога да си обясня защо проблема се проявява след време, а не веднага. Както и да е, една позиция по-нагоре и си бачка. Нямам снимки на карантията за съжаление, но из нета съм виждал да се мотат.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Браво, добре е станало. Преходника ти е най-добрият вид.При мен онзи ден светна Engine check, направих диагностика, и какво да видя.. P0235! Изчистих грешките и пак се записа. Реших че е соленоида на Пешо. Видях че го е местил, и реших да го преместя и аз - хем да го изчистя.Местих и чистих - нищо. Грешката си остана. Видях че едната тръбичка излиза отпред, и при стартиран двигател - от нея смуче, към другата.Това чудо нали мери налягането в турбото?ПП. Гледам в нета че пише също да се чисти MAP...ще пробвам и това.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар