mnpenchev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
-
mnpenchev
radoslavp написа:mnpenchev написа:Колеги, имам проблем с чистачките, паля, дърпам лоста за пръскалката, пърсват струйки вода, чистачките правят няколко хода и забиват в крайно горно положение, след минутка като бутна лоста нагоре, пак правят няколко хода и увисват по средата на стъклото, след 4-5 опита застават в изходна позиция, пусна ли на която и да е степен, пак се получава същата мизерия. Дайте жокер къде да гледам. Отделно Airbag failure вече ми е като здравей-здрасти, какво ли не правих, няма оправия, мисля да взема един сноп кабели и поялника и да ги прекарам на ново всичките 9 кабела, че и трите букси вкупом да подменя.
Коментар
-
Колеги в началото на тази тема се говори за автоматичното повдигане на прозорците. При заключване с дистанционото или с ключа се повдигат,но вчера установих че прозорците несе вдигат при пуснати аварийни и също така при заключен волан прозорците несе вдигат.Пробвайте при вас да видите дали е така.FIAT STILO 1.2 16 V.
Коментар
-
GTipo написа:Това с шайбока малко ме успокоява.Това че преди малко видях оригиналния обтегач (Ricambi originali), запечатана кутия, и отново беше DAICO - не особено.Между другото лагера дето свалих е на тази фирма - http://www.nachi-fujikoshi.co.jp/eng...mlНовият не знам на каква е - някаква usa. Дано да правят добра стомана..За сега сменям ремъка с по-къс с 5мм и слагам нов обтегач - да видим.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И на моята и липсваше предпазното капаче,което предполагам е причината за проблема с шайбата.Явно от там влизат вода и прах,които унищожават механизма.А след като шайбата не може да освободи ротора,инерционните му сили увличат ремъка и той от своя страна натиска ролките.Сменяй я по скоро че иначе много боли-ремък 30-40 лв,обтегач 50-60 лв. и това на 1000 км....AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:На Visteon-a pinout някой да има ?Трябва ми да разбера, кой кабел е за ILLUMINATION и кой е за VSS.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар