Тъй като закупих стилото есента и ползвах зимата обикновено парно, кажете сега преди началото на лятото , какво и как да проверя за употреба на климатроника течности и друго? Въобще не разбирам от климатроници, къде какво да търся?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес си поръчах панела за Стилото и искам да попитам дали е лесно монтирането на СД-то. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:chaveto написа:Това също не е вариант. При някой автомобили съм виждал контролната лампа за зареждането да гасне по време на въртене на стартер. Това значи, че дори и да не е запалил двигателя фаровете ще светнат. Тогава пак ще трябва да добавя разни неща към релето за да се получи закъснение.....................AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Stefan Hadjov написа:chaveto написа:Това също не е вариант. При някой автомобили съм виждал контролната лампа за зареждането да гасне по време на въртене на стартер. Това значи, че дори и да не е запалил двигателя фаровете ще светнат. Тогава пак ще трябва да добавя разни неща към релето за да се получи закъснение.....................
Коментар
-
Колеги, някой може ли да постне снимка на маската на Стилото. (Рамката държаща радиаторите, фаровете и бронята) Предният капак се защипва за нея също. Не мога да намеря изображение, а много ми трябва да видя как точно изглежда свалена Много благодаря на колегите, които ще помогнат или поне ще се опитат да помогнат== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар