Стило 1:72 :D Има ги още в Orange
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Red Storm написа:Тайно се надявах ей това ДУ да тръгне на заводския Вистеон.Нямах късмет.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Здравейте колеги. След сичко което опитах за да реша проблема с паленето, днес реших да потърся МАР сензора и да го погледна. Едвам го намерих, въпреки че не съм съвсем сигурен дали е той, но след като го изкарах много мръсен . Та чудя се дали мога да го почистя по същия начин както беше описано за MAF сензора, с потопяне в 95% спирт, че ми изглежда ужасно мръсен и цялият е зацапан в масло.
Коментар
-
andrei_k написа:Здравейте колеги. След сичко което опитах за да реша проблема с паленето, днес реших да потърся МАР сензора и да го погледна. Едвам го намерих, въпреки че не съм съвсем сигурен дали е той, но след като го изкарах много мръсен . Та чудя се дали мога да го почистя по същия начин както беше описано за MAF сензора, с потопяне в 95% спирт, че ми изглежда ужасно мръсен и цялият е зацапан в масло.Фиат Стило 1.9 jtd 2003 Multi wagon
Коментар
-
Намира се където съм означил с червен кръг. Иначе какво му е точното приложениe не съм много запознат, но както бяха писали колегите преди, ако е замърсен или развален, колата губи мощност и се покачва разхода на гориво. Прочетох в ELEARN че при моя мотор се нарича Air Temperature Sensor което според мен е МАР и температурен датчик в едно, та след като колегата - Stefan Hadjov ме насочи към датчика за температура, стигнах до този сензор. Сега съм го напръскал с контактен спрей и след като се подсуши ще го върна и тествам ефекта Много се надявам да не съм го развалил, че нов струва 200лева.
Коментар
-
GTipo написа:Red Storm написа:Тайно се надявах ей това ДУ да тръгне на заводския Вистеон.Нямах късмет.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Мисля че да смениш волана е прекалено тежко упражнение, даже и на джоба.Окабеляването не може да нямаш. Всичко е стандартно.@Martin’sВдигаш колата на крик от шофьорската страна, сваляш подкалника и се намира от задната страна на скоростната кутия.Служи за запалване на белите задни светлини при включване на задна.Моите не работеха, след смяната - проработиха :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
andrei_k написа:Намира се където съм означил с червен кръг. Иначе какво му е точното приложениe не съм много запознат, но както бяха писали колегите преди, ако е замърсен или развален, колата губи мощност и се покачва разхода на гориво. Прочетох в ELEARN че при моя мотор се нарича Air Temperature Sensor което според мен е МАР и температурен датчик в едно, та след като колегата - Stefan Hadjov ме насочи към датчика за температура, стигнах до този сензор. Сега съм го напръскал с контактен спрей и след като се подсуши ще го върна и тествам ефекта Много се надявам да не съм го развалил, че нов струва 200лева.
Коментар
-
icodesi написа:andrei_k написа:Здравейте колеги. След сичко което опитах за да реша проблема с паленето, днес реших да потърся МАР сензора и да го погледна. Едвам го намерих, въпреки че не съм съвсем сигурен дали е той, но след като го изкарах много мръсен . Та чудя се дали мога да го почистя по същия начин както беше описано за MAF сензора, с потопяне в 95% спирт, че ми изглежда ужасно мръсен и цялият е зацапан в масло.
Коментар
-
На графа, срещу колоните, отсреща е Orange центъра.Колата ми е 90% същата, не се стърпях да си я купя Понеже видях че доста хора си търсят карти за навигацията на стилото:Последна версия за 2009-2010:http://rapidshare.com/files/28863455...arПарола за архива: 1212Поддържани страни в архиваBenelux,Canary Islands & Madeira,Central Europe,Eastern Europe NE,Eastern Europe NW,Eastern Europe S,France,GB & Ireland,Germany,Scandinavia,Spain & Portugal. Не съм го тествал, щото нямам такава Grazie!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Колеги, голям проблем и имам нужда от вашата помощ!Трябва явно да сменя лагер на климатика...знаете ли дали е отделен лагер, който мога да си купя, или е излят с остта, и трябва да се смени целия компресор?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар