emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Проблем в централа на инжекциона !!
alexx99 написа:Добър ден , установих че проблемът в моето Стило е централа на инжекциона. В София Ауто цената на централата е 1800 лв с поръчка за 10 дена . Бихте ли ме насочили или казали дали някой я е сменял и къде и за колко ?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:По-скоро не - за болтовете.Блаутата имат дистанционни за волан за 20лв.В момента слушам на MP58, бая глезотийки има, но не свири като Алпайн )p.s. не даде VIN-а да видим ремъка ....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Здравейте колеги, имам проблеми с паленето на колата при загрят двигател или топло време, та след доста ровене в интернет прочетох в някъкав чужд форум че проблема се е решил след смяна на ново ECU. Та вапроса ми е, ако знае някой къде се намира това нещо и колко пари горе долу би струвало да се подмени, ще съм много благодарен ако сподели.
Коментар
-
andrei_k написа:Здравейте колеги, имам проблеми с паленето на колата при загрят двигател или топло време, та след доста ровене в интернет прочетох в някъкав чужд форум че проблема се е решил след смяна на ново ECU. Та вапроса ми е, ако знае някой къде се намира това нещо и колко пари горе долу би струвало да се подмени, ще съм много благодарен ако сподели.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Това нещо се намира върху двигателя,до бубината на 4-ти цилиндър-квадратната плочка с двата куплунга с червените заключалки.Това е така нареченото ЕКУ или контролер.Мой съвет е преди да се занимаваш с него да си направиш диагностика на датчика за температура на двигателя,какви стойности дава в реално време при студен и топъл двигател.Най вероятно там ти е проблема.Този датчик се намира под контролера.
Коментар
-
МРАЗЯ я тая кола днес след нови 6 часа демпване на врати четири пъти повтарям четири свалях и слагах кора, равносметката беше скъсано краче на диода за алармата и след четвъртото финално слагане на кората, о боже ... нямам външна температура (най-вероятно прекъснат кабел). Утре за пети път ще свалям кора на врата, не издържам. НЯМА ТАКЪВ КЕНЕФ, а утре имам да си сменя и крушките на късите, там къв ще си го завра дори не ми се мисли, а още незнам и какво ще се счупи на тая проклета кола. Без кръв останах днес. Как да сменя тия проклети къси без да махам брони, и подкалници ... просто неискам нещо друго да му се счупи на тоя кенеф?'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Извади акумулатора и развий всички болтове на кутията му.Избутай я максимално назад към АБС-а,като успоредно с това и надигай предният и край нагоре до колкото може.Така се открива достатъчно място за да сменяш и да не си начупиш ръцете и пръстите.Това е за левият фар.А за десният ще трябва да развиеш единият болт на казанчето за водата на чистачките и го избутваш към стъклото.Не помня точно кой беше болта,а и сега навън е тъмно за да погледна в коша и да ти кажа,но си кадърно момче и ще се ориентираш :D Успех!AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Не съм писал скоро за нещата, които съм направил..Това е новата навигация IGO8 пълна версия, тъч скриин. Хваща чудесно всички спътници, има възможност за монтиране и на задна камера.На следващата снимка се вижда къде е радиото USB-то отстрани е за връзка на навигацията с компютър.При запалване на радиото, навигацията се зарежда. Може естествено да работи и на батерия, когато касетофона не е включен.Мога да обясня как да си направите, ултра лесно е. Само да се оттървете от страха, че ще съсипете една чисто нова навигация, и няма да можете да я ползвате отделно от колата, и в никоя друга кола...Другото подобрение е темпомата :D Отлично си работи, тествах го на извънградско.Единствения проблем е че лампата на таблото не свети като е включен, и според всичко живо - ще светне само ако се смени софтуера на колата.Важното е че работи, и ако искам да пазя едан скорост по магистралата - вече могаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар