emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
cec0 написа:Колеги, чуйте това:http://www.youtube.com/watch?v=hrSFH65sDGM&NR=1забелязвате ли един леко дрънчащ звук?При мен е по същия начин. При стартиране на абсолютно студен двигател, се забелазва този звук, като само след минута-две работа намясто и изчезва.При Вас проявава и се това или не?(JTD 115к.с.)FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
TG написа:emzo написа:Буквално се вкара сама в пътя, но не можах да видя на таблото, какво свети, а и не искам да си правя повече експерименти.Затова търся технически метод за установяване.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Твърдо си с ЕSP.Великолепна система за жени и неопитни карачи.Лошото в случая е че не можеш да взимаш завоите с вратите напред.Затова рали- колите ги нямат.Нямат и АБС,за да спират по-добре.Имат само BA + 4x4.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Stefan Hadjov написа:Твърдо си с ЕSP.Великолепна система за жени и неопитни карачи.Лошото в случая е че не можеш да взимаш завоите с вратите напред.Затова рали- колите ги нямат.Нямат и АБС,за да спират по-добре.Имат само BA + 4x4.
Коментар
-
Колеги,от доста време ми писукаше AIRBAG-a,днес отидох на диагностика и се установи,че е прецакан Лентов кабел за аирбега и клаксона на волана. При проверка за цената на нов, се оказа за скромната сума от 400 евра без доставката Та питането ми е ,някой знае ли къде мога да намеря 2-ра ръка и колко струва? Карам 1,9JTD-80 кончета Предварително благодаря!
Коментар
-
Аз имам някои подобрения по моята талига, но ще ви ги снимам следващата седмица, да се надяваме че ще завърша всичко до тогава За сега се боря със свирещ пистов ремък, ще се окаже че ще трябва да сменям обтегач след 8 000 км...на DAICO.Аз си мисля за копче за изключване на ABS. Мисля че в определени ситуации е по-добре да е изключен.Колко минахте с колите си? С моята 15 000, за сега окачването е здраво, въпреки упоритостта от моя страна да го скапя...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Rapet написа:А и още нещо , дали си струва да се кУпува втора ръка или да събера пари и да кУпувам нов?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Rapet написа:Аз също мислех че проблема е в кантара, но диагностиката показа , че проблема е при аирбега на волана,за мое най-голямо съжаление Преди да отида на диагностика,много подробно изчетох темата и подробно прегледах сайта AIRBAG24
Коментар
-
Диагностиката я правих в Ауто Италия - там цената е 1218 лв с ДДС. Поразпитах познати за друг читав сервиз за аирбег и ме пратиха в Красна поляна при едни момчета. Там диагностиката показа същото , а цената от 400евра без доставката е от магазина за италиянски авточасти в Люлин 8,срещу Булгаргаз, те са в една верига с този на Оборище
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар