alexx99 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Индикация за колан на пасажера
Колеги, от няколко дни Стилото не ми пищи за колан, когато имам пасажер който не си е сложил колана, аър бега си минава нормално диагностиката при запалване и угасва. Иначе алармата за колан се задейстава ако аз (място на водача) не съм си го сложил. Колата имаше проблем с кабелите под пасажерската седалка и това е оправяно при Бобо направо с отрязване на конектора и запояване на кабелите, едвали причината е лош контакт. Дайте идея какво е и дали да започвам да се притеснявам, че при евентуален удар колата няма да знае че имам пасажер и да не задейства неговата възглавница.FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
Re: Индикация за колан на пасажера
TG написа:Колеги, от няколко дни Стилото не ми пищи за колан, когато имам пасажер който не си е сложил колана, аър бега си минава нормално диагностиката при запалване и угасва. Иначе алармата за колан се задейстава ако аз (място на водача) не съм си го сложил. Колата имаше проблем с кабелите под пасажерската седалка и това е оправяно при Бобо направо с отрязване на конектора и запояване на кабелите, едвали причината е лош контакт. Дайте идея какво е и дали да започвам да се притеснявам, че при евентуален удар колата няма да знае че имам пасажер и да не задейства неговата възглавница.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:@TG - доколкото знам, тази функция не обхваща пасажерския колан.п.с. аз съм го казвал и друг път ама ....Тръгнеш ли на еърбега да разчиташ ..... загубен си.FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
Re: Имам един въпрос !!
Stefan Hadjov написа:sha написа:alexx99 написа:Значи .. карам Фиат стило 2002г. От няколко дена по време на движение колата ми гасне . Ходих в един сервиз и ми казаха че проблема е в централа на инжекциона. Случайно някой от вас да е имал същия проблем ? Бихте ли ми помогнали ? Дори и да ме напътите какво да правя . Благодаря ви предварително !!FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
emzo написа:Буквално се вкара сама в пътя, но не можах да видя на таблото, какво свети, а и не искам да си правя повече експерименти.Затова търся технически метод за установяване.FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
Колеги, чуйте това:http://www.youtube.com/watch?v=hrSFH65sDGM&NR=1забелязвате ли един леко дрънчащ/звънящ звук?При мен е по същия начин. При стартиране на абсолютно студен двигател, се забелазва този звук, като само след минута-две работа намясто и изчезва.При Вас проявава и се това или не?(JTD 115к.с.)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар