Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Капака с пищялката се сваля с дърпане.Държи се на три щипки,тип клин.Няма винтове.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ей ся отивам да дърпам, ако се счупи взимам твоята
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Доста назад в тази тема emzo мисля беше публикувал сники къде и как се сменя въздушен филтър. При мен стана и без повдигане на лявата гума - спрях колата с двете предни гуми на ръба на тротоар. Нямаше и тръбопровод за разкачане, защото съм с 1.6 бензин, само две щипки и всичко щеше да е много лесно ако операцията не беше предприета по залез слънце Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        FIAT Stilo 1.6 16V

Коментар

Опита ми от последната седмица показва че Стилото е лесна кола за обслужване :D .Не искам да ви разказвам какви мъки и премеждия са с Алфа 147.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Купи ли ? Честито.Откъм фарове и термостат, едва ли е по-зле ? :D
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

АЛЕЛУЯ Успях да си сменя късите светлини Дясната без проблемно, със сваляне на казанчето за течноста на чистачките. С малко повече зор смених левия , след като свалих акомулатора и пластмасовата му кутия! Зора беше за около час Във вторник ще ходя да гася лампата на аирбега, че взе много да ме дразни с постоянното си писукане

Коментар

стило

Има ли разлика между фаровете на стило4/5 врати и 2/3 врати(съвместими ли са),става въпрос за смяна от 4/5 на 2/3 врати,и също за предното стъкло дали става от 4/5 на2/3 врати.
                FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Еднакви са.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

стило

Колега благодаря за отговора,надявам се да стане работата,но за стъклото несъм сигурен.
                    FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Опа, за фаровете говоря.п.с. трябва да се науча да не чера през редовете.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Имам един въпрос !!

Значи .. карам Фиат стило 2002г. От няколко дена по време на движение колата ми гасне . Ходих в един сервиз и ми казаха че проблема е в централа на инжекциона. Случайно някой от вас да е имал същия проблем ? Бихте ли ми помогнали ? Дори и да ме напътите какво да правя . Благодаря ви предварително !!

Коментар

Re: Имам един въпрос !!

alexx99 написа:
                          Значи .. карам Фиат стило 2002г. От няколко дена по време на движение колата ми гасне . Ходих в един сервиз и ми казаха че проблема е в централа на инжекциона. Случайно някой от вас да е имал същия проблем ? Бихте ли ми помогнали ? Дори и да ме напътите какво да правя . Благодаря ви предварително !!
                          Стило 2002 се произвежда със 6 двигателя.Да не би да караш на Газ.

Коментар

alexx99 написа:
                            аз имам подобен проблем ,обаче при мен ми изкарва грешка и ми светва компютъра и после ми забиват оборотите на 1000 -1200 и като дам газ не мардат от там, след това гася колата чакам около 30 сек, паля грешката пак излиза ама колата си върви няма проблеми и след около 3 , 4 пати гасене и палене изчезва грешката , и не сам ходел на диагностика до сега, защото всеки път като отида и грешката изчезва и няма смисал да я закачам, някой знае ли от какво се получава този проблем
                            FIAT Stilo 1.6 16V

Коментар

Не карам на газ

Коментар

sha написа:
                                alexx99 написа:
                                аз имам подобен проблем ,обаче при мен ми изкарва грешка и ми светва компютъра и после ми забиват оборотите на 1000 -1200 и като дам газ не мардат от там, след това гася колата чакам около 30 сек, паля грешката пак излиза ама колата си върви няма проблеми и след около 3 , 4 пати гасене и палене изчезва грешката , и не сам ходел на диагностика до сега, защото всеки път като отида и грешката изчезва и няма смисал да я закачам, някой знае ли от какво се получава този проблем
                                И ти криеш с какъв двигател си.

Коментар

Working...
                                X