BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, моля ви като цитирате, цитирайте само последното мнение - пак става ясно на какво отговаряте (да не говорим, че в много случаи изобщо няма нужда от цитат). Много е досадно да превъртиш 2 екрана, за да прочетеш единия ред отговор по същество накрая. Да не говорим, че се пълни и базата данни на форума с напълно излишни данни.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Има начин за това казвам, че 99.9% не е причината от кабелите в гумения маншон между вратата и колонката. А ако случайно това наистина е така, ще те черпя с каквото искаш, защото си предизвикал чудо
Коментар
-
При мен вече и двете задни врати, при отваряне на светват лампите в купето. Всичко останало иначе работи.Ще се разглобява всичко скоро.Как да разбепра (че има подгряване на огледалата, без да ги затрупвам със сняг? Ами ако има и не работи?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:При мен вече и двете задни врати, при отваряне на светват лампите в купето. Всичко останало иначе работи.Ще се разглобява всичко скоро.Как да разбепра (че има подгряване на огледалата, без да ги затрупвам със сняг? Ами ако има и не работи?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Нагревателя на огледалото се захранва с два кябела + и -.Дали проблема е при жгута на вратата, не може със сигурност да се твърди,това е само едно предположение,защото най често се случва.Но въ всеки случай за да не работи огледалото,причината е прекъснат проводник или прекъснат нагревател на огледалото.Лесно се разбира като се пресрешне кабелния сноп/идващ от вратата/ долу в ляво на водача и се направят измервания.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
Коментар
-
emzo написа:Искам да благодаря на:AirfanRed StormBOStefan HadjoviakvvuJ T Dmitaka_71Hit-KoПреди няколко часа сагата с маховици, съединители, полуоски и какво ли още не приключи. Успешно !Подробности по-късно.Благодаря Ви колеги, ако не бяхте Вие, колата я чакаше мобиле.бгФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Относно постове от преди няколко страници,касаейки поведението на стрелката на температурата искам да споделя показанието на моят уред. Термостата ми е нов. През последните два дни минах Шипка два пъти.Температурата на върха единият ден беше -1 градус,а вторият ден 0 градуса(това е по таблото) И при изкачване и при спускане стрелката не мръдна от средата дори и с милиметър при всичките ми опити да карам възможно по грубо при изкачване и с по малко подаване на гориво при спускане,като съм спускал на предавка без газ и се предполага че тогава не влиза гориво в цилиндрите.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар