Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

G0ld написа:
    Ох, тук семейството имаме доста изисквания към едно автомобилче и едното от тях е да бъде под 100 коня... а повечето така ги правят по 101, 105, че направо да те хване яд!!! Много ни допада Stiloto и можем да си го позволим, но ни дърпа това,че са все по 100 и наогре кончета и данъка става от към 20-тина лв на 120,130 лв. Вярно,че е годишно, но според мен въобще не си струва да е така... Та въпроса ми е има ли някой jtd дизелово Stilo което да е под 100-те? Мисля,че няма и не намерих такова, но да попитам и тук....
    1.9 JTD 80 коня.Има го двувратка и с четири врати.Чат-пат се среща,но рядко.http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3088.html
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      G0ld написа:
      Ох, тук семейството имаме доста изисквания към едно автомобилче и едното от тях е да бъде под 100 коня... а повечето така ги правят по 101, 105, че направо да те хване яд!!! Много ни допада Stiloto и можем да си го позволим, но ни дърпа това,че са все по 100 и наогре кончета и данъка става от към 20-тина лв на 120,130 лв. Вярно,че е годишно, но според мен въобще не си струва да е така... Та въпроса ми е има ли някой jtd дизелово Stilo което да е под 100-те? Мисля,че няма и не намерих такова, но да попитам и тук....
      1.9 JTD 80 коня.Има го двувратка и с четири врати.Чат-пат се среща,но рядко.http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3088.html
      Еее, супер! Благодаря ти... но сам каза,че се среща рядко. Надали ще намеря, но ще се оглеждам за такова. Мерси

Коментар

Бош-а от Ауто+ е една идея по Бошовски и никой не може да ме разубеди.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

GTipo написа:
          Току-що звънях в ахм, дебитомера дето те имат е на Хофер, но казаха че някои са бош но пакетирани от хофер, други - не. ще гледам да не е като този то твоята снимка. Дай да го измерим този бъклук какво дава...тъкмо ще го върнеш с пожелания.Този, дето ми намериха пишeло Bosch и Made in Germany. Предполагам е оригинален. Ще ходя да го видя след работа. Ще си нося и лаптопчето :D
          Точно оттам го взех. И ти ще удариш бингото.Дай адрес на ЛС и още днес ти по мяткам.Тествайте го с чичо Радо.Напълно безплатно. А довечера ще му снимам и кутийката.
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ок, няма да бързам. Ще ми пишеш ли на ЛС от къде и за колко взе сегашния си?В АА е 260. В Ауто+ цената по-ок ли е?
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
              Ок, няма да бързам. Ще ми пишеш ли на ЛС от къде и за колко взе сегашния си?В АА е 260. В Ауто+ цената по-ок ли е?
              В АА са ти казали цена с тетката.Само сензора е около 190лв.Така ми казаха като търсих за мен.Не бързай да купуваш,пращам ти моя.Утре до обед ще е при теб.
              Octavia RS

Коментар

Бях в Ахм. При тях Хофер се оказа 245 с тръбата.Не приличат на този от снимката, напарво си приличат на оригиналните, и си пише BOSCH точно където трябва, буквите са същите...и рингчето е точния цвят, вадих моя за сравнение. Обаче не взех от страх че ще купувам два пъти. Ще проверя където ми казахте утре.
                emzo написа:
                Ние там нямаме отстъпка, някой да има познати...?Интересно, сега колата вдига обороти бавно, и не пуши. Не можах да вдигна повече от 80, колкото и да напъвам. Явно това са си симптомите.Ще чакам да дойде тоз дебитомер утре, и ще постна резултати.

Коментар

G0ld написа:
                  Ако само някакви си 100 лв те бъркат заради данъка то това е бял кахър . Но покрай данъка си отиват не 100лв ами хиляди левове за други неща а при Стилото са си бая скъпички. Тъй че не е само да я купиш колата независимо каква е а дали после ще можеш да имаш пари за подръжката и.Верно ,голям кеф е в Стилото вече минах над 2 000км но и като си помисля какви пари трябва да се дадат като се издъни нещо малко ми се свива сърцето. Което може го побългаряваме както стана с термостата вместо 120лв само с 11 лв се разминах но не всичко може така . Мерак с пари се гаси както казват по старите хора . :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ех сега все отстъпки търсите.btw там до -40% можело
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo, не винаги, но където може е по-добре да имаш.Вчера взех гуми без никаква отстъпка само защото точно такава марка исках, и такъв дот, и то при положение че имам на доста места отстъпки.Гарантирам ти че разликата ако си я обърнеш в пиене и ядене хич няма да ти е зле..особено ако цената е наистина висока.Доста пари и нерви спестих също, и то благодарение на вас! Затова е форума!

Коментар

GTipo написа:
                        Бях в Ахм. При тях Хофер се оказа 245 с тръбата.Не приличат на този от снимката, напарво си приличат на оригиналните, и си пише BOSCH точно където трябва, буквите са същите...и рингчето е точния цвят, вадих моя за сравнение. Обаче не взех от страх че ще купувам два пъти. Ще проверя където ми казахте утре.
                        emzo написа:
                        Ние там нямаме отстъпка, някой да има познати...?Интересно, сега колата вдига обороти бавно, и не пуши. Не можах да вдигна повече от 80, колкото и да напъвам. Явно това са си симптомите.Ще чакам да дойде тоз дебитомер утре, и ще постна резултати.
                        Аз го взех от АХМ,само сензор.По-точно,поръчах го и ми изпратиха това на снимката.Вероятно,ако купиш сензор и тръба,ще е на Бош.Както и да е. Моя дебитомер до обед трябва да е при теб.
                        Octavia RS

Коментар

Абе колеги , някой да е купувал подобно нещо: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16921Според моята справка за 1.4 бензин ,2005 модел би трябвало да е ама напълно съвместим.. :D че нещо ме поблазни идеята..
                          Oт зората на моторизацията автомобилът е необходимост - само в България ни убеждават, че е лукс..

Коментар

Може и да става за твоята, но опитът с подобно творение на моята (1.9 JTD, 2002 г.) показва, че не върши работа. Свръзва се, но показанията нямат нищо общо с действителността (пробвано с куп различни програми). Едва ли става дума за истински ELM327, а май и протоколът има някакви разлики (KWP2000).И още нещо - ако мислиш да поръчваш от DealExtreme, бъди готов за доста чакане - през последните месеци имат някакви проблеми. Една моя поръчка я бавиха 2 месеца и половина! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Същото нещо е пробвано и на моята - без резултат.Виж моята темичка по случая - това поне работи.Аз сега имам поръчка към сайта, която е вече изпратена - 2 дена, без забавяне дефакто. Не съм я получил още де.Дебитомера обаче - получих. На пръв поглед е китайски, означенията са правени на ръка с нагорещена карфица - личи си.В магазина на ахм, тези там бяха щамповани с поредни номера...имаха и голи, без тръба, които са със същия номер, но завършваха на 030.Нямам търпение да направя пробата!

Коментар

GTipo написа:
                                Същото нещо е пробвано и на моята - без резултат.Виж моята темичка по случая - това поне работи.Аз сега имам поръчка към сайта, която е вече изпратена - 2 дена, без забавяне дефакто. Не съм я получил още де.Дебитомера обаче - получих. На пръв поглед е китайски, означенията са правени на ръка с нагорещена карфица - личи си.В магазина на ахм, тези там бяха щамповани с поредни номера...имаха и голи, без тръба, които са със същия номер, но завършваха на 030.Нямам търпение да направя пробата!
                                И на мен ми направи впечатление номера,но нали е от реномиран магазин.Само Всевишния знае къде е произведен...
                                Octavia RS

Коментар

Working...
                                X