Интересното е че ако сложа на 10А показанието е същото, 0.45A. Все пак уреда е доста китайски. Трябва ми по-реномиран явно.Ще взема да пробвам товас касетофона. в момента се чудя как да го смъкна, щото не съм го слагал аз, а този дето ми пордаде колата.Касетофона си работи постоянно.Вчера сложих тези диоди, които всички ги видяхме при Pecho.Проблема е че при мен, когато загася фаровете свети чек. Когато са пуснати, дори да са само на габарити - загасва! Освен това си светят в тъмното, след като загася всичко, какот и при Пешо.Чудя се при това положение, да търся ли товарни диоди, и с какви стойности? В едни сайт имаше отговор 1W, по-малко омове, в е-bay видях доста от 25W цели комплектчета. Да де, но ако сложа 25W на 5W ще стане мазало с кабелите. Не ми се ще и да преправям инсталацията, ама хич. Някакъв друг начин сещате ли се?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
При мен е същото. Иска ми се да изчистя и моите, но е много работа по свалянето на бронята.В един сайт съветват да се сложи 25W товарен резистор, 6,3 ома. Мисля че ще е много, според мен едни 3-4W ще са ок? Да не стопя жиците с тези 25W?Другата възможност е да се сложат бяло светещи крушки, но нещо не намерих в нета. пък и диодите ще се сменят на по-голям интервал.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Сложих обикновени крушки на габаритите.CHECK OK.Красота....Обаче ксенона ми пристигна и съм решил да изчистя рефлектора,независимо от екшъна с бронята. Как се маха куплунга на фара?Забелязах,че не ми работят моторчетата за регулиране на фаровете.Не ми се вярва да са се скапали и двете.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Сложих обикновени крушки на габаритите.CHECK OK.Красота....Обаче ксенона ми пристигна и съм решил да изчистя рефлектора,независимо от екшъна с бронята. Как се маха куплунга на фара?Забелязах,че не ми работят моторчетата за регулиране на фаровете.Не ми се вярва да са се скапали и двете.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
И аз питах същото по-рано но май няма как да се знае. Проба-грешка. Въпроса ми тогава беше за това дали ESP има тракшън контрол или не.По въпроса с крушките.Във www.fiatforum.com ми казаха да си търся load resistor 10W 33ома. По един за всеки две крушки.Къде може да се намери това нещо?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
svilens написа:Здравейте. Исках да питам има ли някакви модификации, които показват какви екстри има колата?'08 Alfa Romeo 147 Q2
Коментар
-
radoslavp написа:svilens написа:Здравейте. Исках да питам има ли някакви модификации, които показват какви екстри има колата?Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
svilens написа:radoslavp написа:svilens написа:Здравейте. Исках да питам има ли някакви модификации, които показват какви екстри има колата?'08 Alfa Romeo 147 Q2
Коментар
-
Нека и аз да се включа в опознаването на Фиат Стило и да споделя нещо което ми направи впечатление. Когато се задържи бутона за затваряне на прозорзите те започват да се затварят сами, дотук нищо интересно, но ударете вратата там където рамката на вратата и стъклото се допират когато се затвори стъклото, демек от горната вътрешна част на вратата и прозорецът вместо да продължи да се затваря се връща в обратна послока и се отваря напълно. Там съм го удрял и става. Ударът не трябва да е прекалено лек все едно я галите. Не знам дали това го има при взички Стилота тъй като моята има всички екстри които се слагат модела и по точно отварянето и затварянето на стъклата от ключа, което става по следният начин когато се задържи копчето за отключване около 2 секунди те започват да се звалят и обратното задърцането на копчето за отключвае ги дига.ПС: Дано сте разбрали какво искам да ви кажа, ако не пишете дообеснявам.
Коментар
-
Да, това със стъклата мисля че всяко Стило го има.Вчера разглобявахме с Ilkor и стигнахме до следния извод:- Един диод + крушка дава достатъчно консумация за да не свети чек.- Крушките са вързани 2х2, тоест, един товарен резистор на група е ок.- При мен проблема е от самите диоди, тоест, единия е с по-различни параметри, което дава грешка.- При мен независимо дали работят диодите дава грешка. Консумацията вероятно трябва да е над 5W или съпротивлението да е по-високо.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
radoslavp написа:svilens написа:radoslavp написа:svilens написа:Здравейте. Исках да питам има ли някакви модификации, които показват какви екстри има колата?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар