Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aми последно преди 5-6 месеца, като търсих не можеше директен AUX
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз мисля че някъде има скрита бикса щом в менюто го има
      ex :Fiat Stilo Schumacher Edition, Red, 1.9jtd 140hp.

Коментар

Колеги, посъветваха ме да покрия компютъра с нещо отгоре, за да не влезе вода и да го изгори по някакъв начин. Според вас това необходимо ли, като се има предвид къде се намира? Ако някой го е направил вече, може ли да качи снимка и да каже с какъв материал го е покрил? Благодаря за вниманието
        Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

И аз се каня, ама трябва да се наканя.ДОбра идея е, откъм конекторите.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

То и аз се каня от доста време и се чудя с какъв материал да го покрия. Просто ми се искаше да видя някой как го е направил и с какъв материал, че да не вдига някаква температура там....
            Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

Колегата РВхххх го е направил (все не мога да му запомня ника), после ще се включ сигурно.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Знам, казаха ми вече, че го е направил и очаквах той да се включи
                Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

Здравейте, някой може ли да ми покаже къде се намира тротил бодито на стило 1.9 жтд. И как е по-лесно да го достигна- отдолу или отгоре. Малко подробности ще ми дойдат добре,че още не съм го чистил.
                  STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Има писано, дори и мои снимки трябва да има тук.Приятно търсене
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Гледах доста ,но не ми стана ясно след въздушния филтър и дебитомера ли се намира ,и отгоре може ли да се свали?
                      STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

emzo написа:
                        Има писано, дори и мои снимки трябва да има тук.Приятно търсене
                        Само дето търсенето в тема от 100+ страници не е много лесно и приятно.

Коментар

Аз нямам проблеми, ровя си я, намирам си к’вото ми трябва.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

rosian написа:
                            Гледах доста ,но не ми стана ясно след въздушния филтър и дебитомера ли се намира ,и отгоре може ли да се свали?
                            Вижте, проблема не е в ровенето, след ровенето не ми стана ясно къде точно се намира. Емзо ,до сега можеше няколко пъти да ми помогнеш ,а не да остроумно да ме препращаш. Не се обиждай,все пак благодаря че се включи.
                            STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

С червено очертаното е.Първо се сваля въздуховода (черния на края на бодито) и след това бодито.Болтовете са очертани с жълти кръгчета.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря. Аз го търсих долу,след дебитомера.Много имаше да търся. И още един въпрос-този "клапан" -оградения в жълто-за какво е ,при мен е леко омаслен. Това нормално ли е?
                                Прикачени файлове
                                STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Working...
                                X