Благодаря на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Така и така сме заговорили за охладителна система в последните мнения, може ли някой по-запознат да ми каже при отворен термостат мAркучът след термостата към радиатора трябва ли да бъде топъл. Мисълта ми е следната че при стария термостат този мAркуч беше топъл, а този на изхода на радиатора към 2-рия кръг стоеше студен, а с новият термостат в отворено положението е обратното. Като цяло ме интересува при отворен термостат и двата кръга ли трябва да върти, защото при обезвъздушаването след монтажа на новия термостат направих една грешка, която се опасявам да не причина за неправилната работа на системата като цяло.Благодаря предварително на всички отзовали се :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Като оставих капачката на казанчето отворена.П.п Фалшива тревога от моя страна, понеже ни е по-малко селцето, преди малко покарах повече от обичайното след като стрелката закова в средата и всички мъркучи си бяха топли. Явно съм останал с грешно впечатление, че в момента на отиване на стрелката в средата, веднага отваря термостата, явно му трябва още около километър за да отвори напълно .МАРКУЧ, колега, мАркуч. Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
emzo написа:@Martin’s - ако може снимка на тази на радиатора, защото последно като гледах нямаше.Да не се окаже , че и радиатора ми е другFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
В книжката на колата го дават 1.9 нормално и 2.1 (по-натоварена).Иначе преди години напомпах зимните гуми на бравата така,че да ми харесат визуално.Е оказаха се на 3 и нещо атм.! :D Аз лично ги карам 2.1 предни, 2 задни.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Не знам защо го заснех, ама ето как запали при 6.5гр.http://www.youtube.com/watch?v=K86n3glMKmgF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар