emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Така като гледам сега като застудя леко в града ми прави около 8.5л, но аз съм със счупен термостат, предполагам че зимата при мен ще дигне до 9л/100км максимум, иначе много зависи къде и как караш, а колкото до бордовия компютър и засичанията ми с пълнене има минимална разлика, така че аз на моят борд комп. вярвам :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Като запалих днес сутринта, първите 10 секунди работеше точно като дизел после изчезна това и си се оправи, помня, че и преди го правеше това зимата със Selenia 20K, сега маслото е Castrol Magnatec 5W40 C3. Миналата зима, като, че не тракаше толкова или просто съм забравил... какви са тия повдигачи, какво представляват? За няколко секунди го прави това, 5, 6 и не трака много, но се чува.
Коментар
-
emzo написа:Колко студено ? При -15 ли колко беше зимата, мойта работеше като трактор Ама според мен беше от тампоните, после смених тоя на кутията и сега ще видим зимъска, гат сняг забръска
Коментар
-
tomsan написа:Така като гледам сега като застудя леко в града ми прави около 8.5л, но аз съм със счупен термостат, предполагам че зимата при мен ще дигне до 9л/100км максимум, иначе много зависи къде и как караш, а колкото до бордовия компютър и засичанията ми с пълнене има минимална разлика, така че аз на моят борд комп. вярвам :D.
Коментар
-
Оня ден леко жулнах колата отдолу на 1 бордюр, понеже не бях сам, другия човек видя, че е опрял един болт, главата му, той е навит от отдолу нагоре и сякаш държи някаква пластина, какъв е той? така малко зад предната дясна гума е , има го симетрично и от другата страна зад предна лява гума?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар