tomsan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
tomsan написа:Обобщавам темата, а не някой конкретно, нали за това е темата за да покаже къде и какво и куца , пък ти не ме убеждавай че с 11 000 лв си бил тръгнал за двугодишна кола .
Коментар
-
Абе има 2 предимства, заради които не съм я разкарал.3 да са- гори малко- върви много, хубаво лепи за седалката- вози много мекичко - за разлика от Браво/а/Мареап.с. за JTD иде реч.Иначе за тия пари Golf4/A3 98-99г. без ESP системи и борд комп, затова предпочетох Стилото.Държат цени немските кочиниF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Абе има 2 предимства, заради които не съм я разкарал.3 да са- гори малко- върви много, хубаво лепи за седалката- вози много мекичко - за разлика от Браво/а/Мареап.с. за JTD иде реч.Иначе за тия пари Golf4/A3 98-99г. без ESP системи и борд комп, затова предпочетох Стилото.Държат цени немските кочини
Коментар
-
neonglow съгласен съм с казаното от теб до тук, още повече че и аз бях много против немска кола, просто ми е втръснало от ФВ, Ауди и БМВ Е36 покрай мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_05, исках нещо различно и за това си взех Фиат, още повече бях мераклия на ЖТД от доста време(въпреки че това ми е първата лична кола), но и Фиат-а както всяка кола си има болежки които не отричам, били те и в повече от нормалното :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:neonglow съгласен съм с казаното от теб до тук, още повече че и аз бях много против немска кола, просто ми е втръснало от ФВ, Ауди и БМВ Е36 покрай мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_05, исках нещо различно и за това си взех Фиат, още повече бях мераклия на ЖТД от доста време(въпреки че това ми е първата лична кола), но и Фиат-а както всяка кола си има болежки които не отричам, били те и в повече от нормалното :D.
Коментар
-
emzo написа:Не, имаха предвид, че след като сложа зимните - пак.Уточнявам, че са мои хора и не ми взеха пари !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар