Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Недей ! Нищо не можеш да направиш !За да не дрънкат искат нови механизми.Стъклото пада на 2 пластмасови държача и се законтря в тях.Проблем с дрънченето е в улеите, по които се движи стъклото - нямат възможност за коригиране.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Недей ! Нищо не можеш да направиш !За да не дрънкат искат нови механизми.Стъклото пада на 2 пластмасови държача и се законтря в тях.Проблем с дрънченето е в улеите, по които се движи стъклото - нямат възможност за коригиране.
      Не съм махал корите и не съм ги виждал, но не може ли да се измисли нещо. Да се сложи някакъв дунапрен или нещо подобно, ако не по цялата дължина, то поне на две точки, за да не тропат и да не мъчи моторчето, това ще да е адски малоумно измислено. Представяш ли си, купуваш си чистак ново стило, качваш се, пускаш джама и почва да трака стъклото яката, после защо имат такава хубава слава фиатките

Коментар

Едва ли като е нова трака, просто с времето ...Според мен не е проблема в моторчето, а в улеите, в които се движи стъклото.Един вид са разширени.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Едва ли като е нова трака, просто с времето ...Според мен не е проблема в моторчето, а в улеите, в които се движи стъклото.Един вид са разширени.
          Еми да де, там да се сложат на две точки дунапрен или някаква вата или друг мек материал, за да уплътни. Как на 20 годишните коли не им се разширяват улеите.Сега се сетих и за други дребни неща, които ме дразнят, не ми работи датчика за външната температура и не ми се движи лявото огледалото Също така не ми свети лампичката на запалката, те май и при мен се събраха

Коментар

Лампичката я смених вече.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Лампичката я смених вече.
              Супер, я кажи как я смени, каква е лампичката и откъде я купи, ако може Ще взема да я сменя и аз, не и отделям и една минута на тая кола, да взема да поправя нещо

Коментар

emzo написа:
                Мене дреболиите ме дразнят, носачи, дискове и др. консумативи - не ги броя.Ама това да ти скърца механизма за затваряне/закопвачане на вратата ..... егати аз цялата кора свалих, барабар с металната, а то толкоз просто било Aaa и АBS/ASR/EBD/ESP грешките да не пропусна.
                Твоята ще се окаже по-прецакана и от моята.Назад съм писал за това скърцане, което и мен тормозеше.Сега бравит на вратите ми са пълни с грес. Обаче, отвреме навреме, особено след зимата пак пълня. Няма оправия Честно казано при мен не се е появявал голям проблем от доста време. За да намеря че това е проблема, разглобих едната колона - на шофьора.Трябва да оправя един стар проблем, но сигурно ще е на майстор.Трябва да си сменя жилата за задната, щото тя си хваща, но жилото задържа, и не иска да се върне. Ще ми се аз да си го направя, ама нямам подемник.Купил съм нови жила, и се надявам да ги сменя съвсем скоро. Под 80лв ми излезнаха двете.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Виж с въздушните чували нямам ядове ... пу пу пу.Ама както писах в друга тема, тия дни карам и Стило и Браво и виждам/оценявам предимствата на Стилото.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Смених си днес фрайлауф шайбата, беше блокирала, а също така и колектора.Ето снимки на стария:
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Такааа, смених си аз крушката на запалката, голям зор падна докато я откача тая запалка, в крайна сметка вече знам, че се маха първо желязното и после оранжевият пластмасов ринг. Та докато ръчках излезнаха малко искри и сега лампичката свети, но запалката не работи на буксата, крайните две кабелчета дават 3.2 V, а средното не дава нищо с нито едно от другите две. Да не съм изгорил предпазителя на тая запалка, но защо тогава ще свети лампата, идеи някакви?

Коментар

Ламбата май няма нищо общо със запалката.Виж кой предпазител е за нея, но ако е думнал, няма да има никакво напрежение.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Ламбата май няма нищо общо със запалката.Виж кой предпазител е за нея, но ако е думнал, няма да има никакво напрежение.
                          Aми, те са 3 жици, крайните две дават 3.2 волта средната не дава никакво напрежение с, която и да я комбинирам. Къде да видя кой е предпазителя, щото пак да ги ровя всички, както като не светеха стоповете е голяма мъка

Коментар

В manuala са описани , от стр. 201
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              В manuala са описани , от стр. 201
                              F44 беше изгорял, явно съм дал на късо, докато съм ръчкал Мерси много

Коментар

Да се
                                Прикачени файлове
                                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                                X