Недей ! Нищо не можеш да направиш !За да не дрънкат искат нови механизми.Стъклото пада на 2 пластмасови държача и се законтря в тях.Проблем с дрънченето е в улеите, по които се движи стъклото - нямат възможност за коригиране.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Недей ! Нищо не можеш да направиш !За да не дрънкат искат нови механизми.Стъклото пада на 2 пластмасови държача и се законтря в тях.Проблем с дрънченето е в улеите, по които се движи стъклото - нямат възможност за коригиране.
Коментар
-
emzo написа:Едва ли като е нова трака, просто с времето ...Според мен не е проблема в моторчето, а в улеите, в които се движи стъклото.Един вид са разширени.
Коментар
-
emzo написа:Мене дреболиите ме дразнят, носачи, дискове и др. консумативи - не ги броя.Ама това да ти скърца механизма за затваряне/закопвачане на вратата ..... егати аз цялата кора свалих, барабар с металната, а то толкоз просто било Aaa и АBS/ASR/EBD/ESP грешките да не пропусна.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Такааа, смених си аз крушката на запалката, голям зор падна докато я откача тая запалка, в крайна сметка вече знам, че се маха първо желязното и после оранжевият пластмасов ринг. Та докато ръчках излезнаха малко искри и сега лампичката свети, но запалката не работи на буксата, крайните две кабелчета дават 3.2 V, а средното не дава нищо с нито едно от другите две. Да не съм изгорил предпазителя на тая запалка, но защо тогава ще свети лампата, идеи някакви?
Коментар
-
emzo написа:Ламбата май няма нищо общо със запалката.Виж кой предпазител е за нея, но ако е думнал, няма да има никакво напрежение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар