Да споделя и да попитам Моята гад счупи скоростите. От втора на трета в един баир се чу пукот и тропот и спрях. Слязох и то роди милото...маслото от скоростите изтече и си го прибрах на репатрак. Това му е второто прибиране на репатрак и ако някога има трето то ще му е последно, защото ми писна и просто вместо в гаража ще го откарам на вторични... Въпроса ми е някой има ли представа за ориентировъчна цена на скоростна кутия и дали скоростната кутия е съвместима със скоростните кутии на някой модел на Алфа? Имам още едни счупени скорости от предишния собственик...явно не е случайно. Ако не успея да направя от двете една - лошо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Слав написа:Да споделя и да попитам Моята гад счупи скоростите. От втора на трета в един баир се чу пукот и тропот и спрях. Слязох и то роди милото...маслото от скоростите изтече и си го прибрах на репатрак. Това му е второто прибиране на репатрак и ако някога има трето то ще му е последно, защото ми писна и просто вместо в гаража ще го откарам на вторични... Въпроса ми е някой има ли представа за ориентировъчна цена на скоростна кутия и дали скоростната кутия е съвместима със скоростните кутии на някой модел на Алфа? Имам още едни счупени скорости от предишния собственик...явно не е случайно. Ако не успея да направя от двете една - лошо
Коментар
-
По първият въпрос-при мен се завъртат за около оборот и половина,като за това си развъртане има ход около сантиметър.Така е и на врата на багажника ми.По въпроса с маркуча-другият му край е в смукателната тръба между дебитомера и турбината и най вероятно е точно такава функцията му както я описваш.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Здравейте от скоро имам Стило 1.9 JTD 3 врати имам следния проблем с парното по-точно с копчето за степените на вентилатора!Проблема е следния: като запаля двигатела и като пусна да духа на 1 или 2,3,4 не духа,загасям и давам на контакт и започва да духа на всичките степени без проблем.Запалвам двигатела пак спира!Някой път примерно 5 от 2пъти като запаля двигатела си започва да работи!Когато иска тръгва когато иска нетръгва!Какъв според Вас е проблема?
Коментар
-
Не исках да пускам цяла нова тема за този проблем, затова реших да ви питам тук: светка ми brake lamp fail и триъгълничето с удивителната. Случва се много рядко, на месец по два пъти, а може и да не светне. Някой имал ли е подобен проблем? Сменях скоро стоп машинката, защото не ми светеха стоповете и мислих, че е от нея, то се оказа, че ми е прерязан единия кабел към нея.. не знам как. Както и да, показваше го това и със старата стоп машинка...
Коментар
-
Свалях ги стоповете, като сменях стоп машинката, да видя дали са здрави крушките и се оказа, че двата стопа на вратата на багажника са изгорели обаче нищо не светкаше за изгоряла крушка. Чак като сложих грешна крушка, се сети да писука. Смених всички крушки и пак писука това. Ще пробвам да почистя конекторите, защото не вярвах, че може от нищо да се разкачат, но на вратата още помня как ми изгаснаха всички копчета и като напръсках с контактен спрей се сети да тръгне. Баси буксите има тва стило ...
Коментар
-
При мен го имаше същото писукане, самата крушка не контактуваше както трябва с цокъла и малко съм я побългарил, като съм я увил с лист хартия за да хване по-плътно.Все повече "помагате" на други колеги с този модел, като пишете всички технически въпроси в една-единствена тема. Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
emzo написа:Някой да си е правил списък с дреболиите, които е отстранявал по колата ?
Коментар
-
emzo написа:Бавно и славно се точи към error free състоние, за справка последното изречение в подписа.Просто има неща, които сам не мога да оправя, а в кой да е сервиз не я оставям, нагледал съм се на некадърници !
Коментар
-
Мене дреболиите ме дразнят, носачи, дискове и др. консумативи - не ги броя.Ама това да ти скърца механизма за затваряне/закопвачане на вратата ..... егати аз цялата кора свалих, барабар с металната, а то толкоз просто било Aaa и АBS/ASR/EBD/ESP грешките да не пропусна.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Мене дреболиите ме дразнят, носачи, дискове и др. консумативи - не ги броя.Ама това да ти скърца механизма за затваряне/закопвачане на вратата ..... егати аз цялата кора свалих, барабар с металната, а то толкоз просто било Aaa и АBS/ASR/EBD/ESP грешките да не пропусна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар