Дано да не разбираме !Мислех, че техните кори скърцат, понеже имам/х едно скърцане точно в задната част на вратата и не знаех дали са в седалките.Така или иначе щях да разкача акумулатора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес свърших няколко полезни неща:1. премахнах едно скърцане във вратата, което мислех, че от корите. Проблема е в механизма за заключване - малко смазка и проблема е в историята (мъчеше ме откак взех колата)2. така и така свалях корите - облепих ги идеално, всички фуги и възможни места за вибрации бяха запълнени със силикон (взех някакъв по-скъп, който не мирише):3. Накрая след една автомивка направих и това:После малко пастичка и не си личи изобщо.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Понеже ще се захващам да си оправям левия фар, защото прецених за момента да не взимам друг макар и да съм намерил такъв втора ръка на сносна цена, искам да знам машинката за ел. регулирането става ли от Пунто 2-ра генерация, защото от Фоксваген,Ауди,Шкода 2000+ година ще ми е по-трудно да намеря.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Понеже ще се захващам да си оправям левия фар, защото прецених за момента да не взимам друг макар и да съм намерил такъв втора ръка на сносна цена, искам да знам машинката за ел. регулирането става ли от Пунто 2-ра генерация, защото от Фоксваген,Ауди,Шкода 2000+ година ще ми е по-трудно да намеря.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tomsan написа:Понеже ще се захващам да си оправям левия фар, защото прецених за момента да не взимам друг макар и да съм намерил такъв втора ръка на сносна цена, искам да знам машинката за ел. регулирането става ли от Пунто 2-ра генерация, защото от Фоксваген,Ауди,Шкода 2000+ година ще ми е по-трудно да намеря.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар