Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер, напиши в подписа си с какъв двигател си да не гадаем И много безаварийни.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ето и снимките:
      Stilo 1.9 JTD 115 hp

Коментар

Ама дай и колата да видим де И аз сменях демпферна шайба в началото още.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги гледам в и бей, емулаторчето за ocs сензора за ербега на дясната седалка поевтинял беше 200 лв преди година, сега ще стъпи на 133 лв с доставката, даже се замислям дали да не го поръчвам вече и да спра писуканията, някой взимал ли от този от Латвия ли от къде беше там?

Коментар

Хех нещо интересно http://www.cars-data.com/en/fiat-sti...059/specs.html
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еее какво излиза че ЖТД 100 се е монтирал и в Стило ли :P.Колега svetljotod има ли файда от тоя емулатор, при мен от време на време светка индикацията и при диагностика показва грешка в този еърбега на гредата над пътника, но при понаместване на буксите под седалката на пътника проблема изчезва. Мисля като за начало да хвана да напръскам с контактен спрей буксите и да видим какво ще е положението след това.
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Направо ги запои.Пък дано не ти се налага да ги разпояваш.Това е малко различно JTD100 Oт 2005г. нататък е и си е мултиджет.Ама е с 230мм съед. и маховик .... мани го, не става за точкуване
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, но при мен самия кантар се е прецакал, не е от буксите, ама за 2 писукания няма да давам 130 кинта още!

Коментар

Само да Ви светна, че :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=61923не е РЕШЕНИЕТО Пак си показа рогцата таз ТВАР Интересното е, че след почистването на смотания конектор има тишина няколко дена и после почва пак, не знам дали е от него.Обаче като вариант е да се сложи друг конектор или да се запоят, конектор е по-добрия вариант, понеже при смяна на съединител примерно, трябва да се разкачи.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tomsan написа:
                      ...и при диагностика показва грешка в този еърбега на гредата над пътника, но при понаместване на буксите под седалката на пътника проблема изчезва. Мисля като за начало да хвана да напръскам с контактен спрей буксите и да видим какво ще е положението след това.
                      Като за начало разглоби и почисти конектора на завесата за която ти е записана грешката.Намира се в долният край на най задната колонка,съответно за лява или дясна страна.Имах същият проблем на другата кола(Алфа) и след намесата ми вече всичко е ОК.
                      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

emzo написа:
                        Може да решите че се шегувам,но днес с очите си видях Стило комби ’2003 с мотор JTD 105. Продават го в една авто къща и останах изненадан.
                        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Не е заводско Ванка, някой го е слагал, нямам друго обяснение.На ЕСИто имам вяра А тия страничните бегове, в седалките ли са ?или в корите между предни и задни врати ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо ние с iakvvu говорим за тези в гредите между предните и задните врати :D, странното при мен е че грешката се появява при преминаване през дупка или неравност и то не всеки път, един вид само при разтрисане на колата или когато ровя нещо по буксите под седалката на пътника, например когато я чистя.
                            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Да де, аз за тях питах, че не знам къде се.Мислех, че са в седалките.Да чукна на дърво, откъм беговете нямам никакви ядове.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Завеси са. Вървят по горната греда над вратите от единият до другият край на купето.Дори си мисля че при необходимост трябва да изкочат някъде между декоративната пластмаса и тапета на тавана.
                                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
                                X