Поленовия, аз лично - пролет и есен.Въздушния на 5000км, моя е ниско долу и бързо става леш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
moonshadow написа:Здравейте,имам Стило 1.6 бензин 2001. Искам да ви попитам случвало ли ви си е когато е студен двигателя колата да се дави и да светва тази лампа ?Грешката която изписва еКод:Mainfold air intake pressure sensor
Коментар
-
mayora написа:Напълно съм съгласен 1год. или 10хил. км, затова смятам да го сменям вече и моля за вашето мнение, опит и съвет за избора масло?А на колко време и км сменяте поленовия филтър на климата,защото карам колата 3 години,минал съм 25хил., всяка година нов филтър за около 35 лева, а проблема е в това че когато е съвсем нов - долу-горе добре, но много бързо ми отслабва силата на духалките.Това нормално ли е и как може да се преодолее?
Коментар
-
cec0 написа:mayora написа:Напълно съм съгласен 1год. или 10хил. км, затова смятам да го сменям вече и моля за вашето мнение, опит и съвет за избора масло?А на колко време и км сменяте поленовия филтър на климата,защото карам колата 3 години,минал съм 25хил., всяка година нов филтър за около 35 лева, а проблема е в това че когато е съвсем нов - долу-горе добре, но много бързо ми отслабва силата на духалките.Това нормално ли е и как може да се преодолее?
Коментар
-
emzo написа:Ровичкайки се из нета попаднах на MW с броня на 3враткаЯвно е възможно.
Коментар
-
Масло за дизелови автомобили с турбо двг. - 10 000км. или година-година и половинаМасло за бензинови автомобили - многоклапанни, инжекцион и турбо двг. 15 000км. или година-година и половинаИ съвсем нормално е да се смени по-рано от горе изписаните км., защото колата е работила и на място, защото е по-добре и за самата кола да работи с ново масло ...Това е съвсем реална и препоръчителна информация ...mayora написа:Напълно съм съгласен 1год. или 10хил. км, затова смятам да го сменям вече и моля за вашето мнение, опит и съвет за избора масло?А на колко време и км сменяте поленовия филтър на климата,защото карам колата 3 години,минал съм 25хил., всяка година нов филтър за около 35 лева, а проблема е в това че когато е съвсем нов - долу-горе добре, но много бързо ми отслабва силата на духалките.Това нормално ли е и как може да се преодолее?Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
neonglow написа:emzo написа:Няма смисъл бе момчета, аз слагах , 1 седмица и в кофата Начесох си крастата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар