Някой слагам си е спортен филтър на Стилото и лесно ли става?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
emzo написа:Няма смисъл бе момчета, аз слагах , 1 седмица и в кофата Начесох си крастата.
Коментар
-
emzo написа:Няма смисъл бе момчета, аз слагах , 1 седмица и в кофата Начесох си крастата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Martin’s написа:fotop написа:Здравейте колеги,къде се намира датчика за светлините за задна, че ми загаснаха и двете крушки
Коментар
-
fotop написа:Благодаря за инфото, тези дни мисля да лягам под колатаОт къде го купи твоя и колко струваFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Мотора е 1.2 бензин на 76хил. км и в момента съм Yacco 5W40,наляха ми го за 20хил.,а сега е почти на 11 и не е мръднало за година и половина?Какво ви е мнението за Selenia?Наскоро бях в магазин на AXM-Auto и там продавача-собственик ми обясни че всички фиати (най-вече Стило) трябва задължително трябва да се карат само със Selenia,защото им били много тесни пистите на маслените магистрали и с други масла не можело да се получи добро мазане на разпределителния вал,а Selenia-та било достатъчно тънко и затова препоръчано от завода.Това не добро мазане водело до разхлопване на вала и вече бил продал над 30 вала.Въпроса ми е до каква степен е вярно това и дали вече не е фатално при мен? Какво да е следващото масло и важи ли това и за Брава,защото баща ми е с Брава - същия мотор - 1.2-16-80 на около 83хил. кмFiat Stilo 1.2 - 16v
80hp - 6 Speed '02
Коментар
-
Така ще ти кажат, защото го продават, от Фиат така казват, защото е техен продукт ...Yacco-то е много добро масло - при това истинско ... Аз поне съм много доволен от него ...Но 20 000км според мен са много, максимум 15 000км и без друго качествата на маслата се губят след година-година и половина ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Напълно съм съгласен 1год. или 10хил. км, затова смятам да го сменям вече и моля за вашето мнение, опит и съвет за избора масло?А на колко време и км сменяте поленовия филтър на климата,защото карам колата 3 години,минал съм 25хил., всяка година нов филтър за около 35 лева, а проблема е в това че когато е съвсем нов - долу-горе добре, но много бързо ми отслабва силата на духалките.Това нормално ли е и как може да се преодолее?Fiat Stilo 1.2 - 16v
80hp - 6 Speed '02
Коментар
-
Емо разбира се че му такова, таковата отвсякъде, още повече и с тия ментета масла дето ги продават, до сега вече 2 смени направих с Яко ВХ 600 и може би за напред ще продължа да го ползвам по простата причина че от смяна до смяна не мърда пък и не виждам смисъл да се дават 20+ лв за литър Селения...Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар