Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Аз !
      Е аз, кажи подробности де!
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Стой мирно, покрай форума, отивам да снимам
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Туториал за прекарване на кабел за усилвател

Вдигаш капака, махаш оградените с червено щипки.Моите се счупиха и от 2 месеца си купувам нови След това махаш капачките на болтовете на чистачките и ги сваляш и двете:Влизаш в купето махаш малката жабка:Намери си имбуси, че ще ти трябват.Сваляш капака и цялата пластмаса се усеща как започва да поддава и се вади.После имаш още 2-3 болта за да свалиш управлението на трип компаВече като свалил всичко се вижда огромната кухина, която се пада под таблото и под предното стъкло.Хваташ дрелката с дълго ама дълго свредло и дупчиш мъжката Ся понеже съм кух, ще вадя кабела и ще пробия по-голяма дупка, за да мога да сложа гумен маншон, да не се търка кабела при усукване в купето. Че нали големи бегачки тия Стила , мноо са усукват.След това се насочваш към праговете: Развиваш болта и прага се дърпа нагоре към небето, на щипки са и по спомени някви странни, тъй че внимавай.По същия начин и със задни праг, дори още не съм си скрил кабела А разстоянието между предния и задния праг с един шиш за плетене и тиксо го прокарах.Нота Бене - туй важи най-много за Нафта Пауър с 5 врати, за всякакви разминавания - не нося отговорност п.с. през маншона, който влиза в купето с големия сноп кабели - посмъртно не можах да го прекарам.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мерси много за помощта и подробната информация. Утре ще видя какво ще стане.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Aко видиш зор - ей го де е ПлД, идвамe жетеде екипа с дрелката
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

fiatmaniak написа:
                Мерси много за помощта и подробната информация. Утре ще видя какво ще стане.
                Прага НЕ СЕ ДЪРПА НАГОРЕ!!Има опастност щипките да не излязат,а да се счупят леглата,които са на самият праг,там където влизат щипките!Като развиеш болтовете и освободиш прага трябва да го натиснеш напред сантиметър,два-така щипките се освобождават от леглата си в прага.След това като си свършиш работата вече може да извадиш щипките,да ги сложиш на прага и с натискане да го монтираш.
                Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Моите ги извадих нагоре, под прага сложих един гаечен ключ и надигнах леко, те си поддават. Гледам колегата има мареа в подписа си, щипките на Стило и на Мареа са различни !
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Радо, сложи ли кулера ? В тия жеги след първото изрязване и става с 20 коня надолу
                    Дигнаха ми колата и ше я диря уикенда ... и тая седмица я отписах. Ше прогние тоя кулер от седене в кашона. Ефект иначе има, сложихме на 1.9 16V което се кара на 2 бара същия кулер и собственика може да си надава газ цял ден без никакви притеснения. Казва, че разликата е огромна след кулера.П.С. Това дино на вал вади резултат, и това на твоята кола ли е ?
                    '08 Alfa Romeo 147 Q2
                    ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Колеги,някой може ли да ми даде данни колко масло се сипва в компресора на климатика и какво точно трябва да е? Компресорът е DENSO.Схема също няма да откажа, защото единственото, което ми ражда главата е да отвъртя единият щуцер и оттам да наливам.Безкрайни благодарности. Или не мога да търся като хората, или тази информация е малко. Поздрави!Слави
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Колеги може ли да споделите информативно, колко горе долу излиза смяна на съединителя, защото тук при нас в града един майстор тук що ми обяви една извънземна цена за смяната на съединителя + тампоните отзад на двигателя защото са тръгнали.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Сефте - за тампоните.За тях в сервизи ми искаха 120лв за труд, аз си намерих майстор, който си направи дорник и ми ги смени за 40лв двата.За съединителя - 100-110лв ми се струва нормално, за разлика от Браво, тук се сменя много по-лесно.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

maf sensor

здравеите колеги.какав модел ми е маф сензора?колата е фиат стило 1,9 jtd /115/2002-5врати. и каква марка е наи добре да се поръча?открих този ;;http://cgi.ebay.co.uk/Mass-Air-Flow-...08кажете бива ли го.прочетох доста неща и колко повече чета повече се обърквам.а между другото ;emzo; благодаря.взех си елм 327 усб версия 2.0.а какав софт да инсталирам на лаптопа/които ще е добре за моята количка? : :D
                            Ако нещо работи дори и не както трябва не се пипа за да не спре напълно./лично мнение/

Коментар

стило тунинг

а между другото купих си за 7 паунда броиката/втора употреба ама добри/ стопове за да ги тунинговам с светодиоди/допалнително/кам крущките .като го направя около септември ще пусна снимки.изглеждат много добре на 2 вратата.видях една чернилка караще една 2007 рег.стоят невероятно.но и имаще много як боди тунинг.а за джантите да не говорим. :Dп.с.извинете за правописа,но не знам каде ми е 6-то.с фонетика сам
                              Ако нещо работи дори и не както трябва не се пипа за да не спре напълно./лично мнение/

Коментар

Каква трябва да ми е реакцията ако ми се случи да присветне индикацията "Water in fuel filter"?В моя случай лампата присветва веднъж на 1-2 месаца, като само примигва за около секунда и изгасва. Иначе не съм забелязал някакви смущения в двигатела.Горивния ми филтър е на около една година.(JTD 115hp)
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X