Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не е някво менте ? Вземи EXIDE ®
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вземи си нещо от сорта на 72, 75, 77, 80 Ah ...А по каталог дават 60-63 Аh, защото стартера е с редуктор и по принцип не трябва да се затормозява при палене с по-малък акумулатор ...А този "Bosch" нов ли е, от къде е ... Защото има доста лоши коментари за тези акумулатори ...Аз бих ти препоръчал "Berga, Exide, AC Delco, Varta" ...
      Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Бош-а е от магазин представителство на Бош за нашия град, акумулатора идва с 3 години гаранция и на цена 241лв, момчето което работи там ми е приятел и на неговата кола е със същият и няма оплаквания до момента. Ексайда 77 Ач го гледах и идва на парите на Бош-а, попринцип не съм много на зор, но просто знам че до есента трябва да взема хубав акумулатор защото с този който съм в момента колата ще се тормози когато застудее чувствително. Някой да има някакви отзиви за Варта, едно приятелче е сложил някакъв сух и ми го похвали.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

имам въпрос към собствениците на 5 врато Стило - зад задните облегалки има една напречна греда метална - маха ли се някак? аз не успях, а не исках да я насилвам много ...

Коментар

Сега ще видя при мен колега.Печка пауър (152 hp) само с един лек ремап
            Прикачени файлове
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги за да сваля подгревните свещи - ще трябва да сваля и всичко отзад /между двг и купето/ нали ?По друг начин май няма да стане номера ... Къде са ги забутали тия жабари просто не е реално ...
              Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

На пръв поглед - не, малко по-лесно ми се струва от на браво/а JTD.Ей сега ще кача една снимка, не видях никаква греда или не съм разбрал къде да гледам.http://a2.vox.com/6a00f48cf48ef20003...60f-piпоне аз не виждам греда
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo, ми точно там де - между кората и облегалките ... утре ще снимам и аз и ще метна едно кадро за илюстрация

Коментар

Уффф аз те обърках с Мартин, ще ви купувам и на двамата костюм Значи всичко се сваля, май я свалях един път.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравейте колеги! Бя попрочетох за стилото ама някой знае ли за какво е копчето което е разположено под жабкатадо гредата където е хваната вратата.Гумирано е и е написано "push". Онзи ден го видях.А и дали някой има представа колко трябва да е клиренса на стило 1.6 бензин.Много често ми удра ама юнашката. Благодаря за вниманието.

Коментар

При удар се прекъсва подаването на гориво.Този бутон го възобновява.IFS бутон мисля се водеше.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Уффф аз те обърках с Мартин, ще ви купувам и на двамата костюм Значи всичко се сваля, май я свалях един път.
                          Тая греда съм я свалял много пъти. Чукваш я силничко нагоре и пада, не е философия голяма.Емзо, как направи тия 152 бе?! Искам и аз...сега му е времето :DАз единствено мога да се похваля с нова задна камера Работи, както се очаква.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

emzo написа:
                            С 17ки ли си ?Аз от 15 на 16 усещям голяма разлика, към влошаване.
                            Аз от 15ки зимни към 16ки летни - никаква разлика. Държа да отбележа че и при двете гумите са чисто нови (предните де)
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Радо, сложи ли кулера ? В тия жеги след първото изрязване и става с 20 коня надолу
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой от вас прекарвал ли е кабели за музика на Стило, за да ми каже става ли лесно, че на тая барака нищо не й се получава лесно. и най-вече захранващия кабел от акумулатора.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X