Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iakvvu написа:
    Ето от тук http://www.autofrostcomfort.com/inde...tpage&Itemid=1 поръчах един,но вече бях купил от ТИ-ВИ груп ASR(японски) и вече му навъртях 3000 км.Звъниш на някой от телефоните обявени за контакт в сайта и се разбирате с любезните хора.А от сайта ми пратиха KBS(американски)-20 лв. плюс транспорта с куриер.Не съм го монтирал,но съм го обещал на emzo.Първо се увери какъв е компресорът ти-дали е DENSO или SANDEN.
    Колега ДЕНСО е, днес с 300 мъки, 4 часа чукане с чука и прибоя, както и благодарение на твоето упътване в темата за смяната на този лагер успях да го разглобя. По-гадното при мен беше, че поради липсата кори отдолу всичката вода се е набивала по оста на съединителя и беше запекъл тотално и отвиването беше просто отегчително трудно, след като го свалих останових че при въртене лагера стърже доста гадно от където се предполага че идва и гадното виеене.Мерси за информацията относно поръчката на лагера, тук при мен в града уж ми обещаха утре да ми го доставят, ако не го намерят ще поръчвам онлайн, че без кола не се издържа особенно при тези дъждове в нашият край :P .
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Успех с ремонта! Наистина е проблем че нямаш корите и ако имаш възможност си ги набави и ги монтирай.Дано ти донесат добър лагер и да го намерят по размер.Масово се предлагат лагери с ширина 20 и 22 мм.,а на теб ти трябва на 12 мм.След като набиеш новият лагер не забравяй да го законтриш отзад.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Колеги,под предната броня има един черна пласмаса, която продължава бронята по цялата дължина. Сцепила ми се е и искам да я сменя. Къде мога да намеря и на каква цена.И вторият ми по-голям проблем, стана ми нещо с радиото. Спряха да работят копчетата, освен голямото за включване и изключване. Като го включа всеки път почва наново да търси радиостанция. На някой да му е случвало този проблем. Мисля си да няма няква комбинация от копчета с която да се блокира клавиатурата на радиото.Благодаря предварително

Коментар

Относно черната гума/платмаса на предната броня, ето линк:http://autoparts.bg/index.php?page=s...emid=5това очевидно е неоригинална част, но цената е добра. Незнам за конкретни отзиви...Сега аз да задам един:Има ли някой Stilo driver, който има багажник за велосипеди?От това което аз съм гледал, има два вида:- за врата на багажника - недостатък е че неможеш да си отвориш багажника и се закрива номера на колата.- на таван (прикачената симка) - по ми допада ама несъм виждал да се продаваЩе ми се да чуя съвет от опит (аз съм с тривратата версия, skywindow)
          Прикачени файлове

Коментар

От днес всяко мнение което не е по темата, а е свързано с конкретен технически проблем - ще бъде отделяно в нова тема. Авторите на такива мнения ще могат да ги намерят в съответните раздели, а при повторение могат да бъдат официално предупредени за това, че системно не публикуват мнения и теми в съответните раздели.

Коментар

Интересно ми е фаровете,които предлагат каква марка са.Стотина лева за преден фар не е никак зле.Стига да не са ДЕПО.
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

cec0 написа:
                Относно черната гума/платмаса на предната броня, ето линк:http://autoparts.bg/index.php?page=s...emid=5това очевидно е неоригинална част, но цената е добра. Незнам за конкретни отзиви...Сега аз да задам един:Има ли някой Stilo driver, който има багажник за велосипеди?От това което аз съм гледал, има два вида:- за врата на багажника - недостатък е че неможеш да си отвориш багажника и се закрива номера на колата.- на таван (прикачената симка) - по ми допада ама несъм виждал да се продаваЩе ми се да чуя съвет от опит (аз съм с тривратата версия, skywindow)
                Цената е добра, но нямат трябвало да се обадя след 2 седмици и т.н. Някъде другаде където мога да намеря?И банда, дайте няква идея за радиото. Писах проблемите по-горе. Или някой майстор на радиа, който мож да го погледне.Благодаря

Коментар

Здравейте. От скоро имам Fiat Stilo ’03 с две врати 115 к.с. и съм много доволен от колата. Държи се много стабилно на пътя, ускорява, вози меко и общо взето мисля, че е страхотна. Преди да я купя за съжаление не съм забелязал 2-3 неща, които сега искам да сменя:1 - Една от задните тонколони е издънена и мисля да я сменям. Честно казано обаче нямам идея как да стане това, затова питам вас. Ако някой е сменял задните тонколони, и знае кое и от къде трябва да сваля, също и по колко вата са фабричните тонколони моля да ми отговори. 2 - Фабричното радио не е със CD, ами със slot за касета (или поне на такова ми изглежда). Та мисълта ми е някой ако е сменял какво точно трябва да махна - целия панел или .. ? И ако трябва ново колко горе-долу излиза?

Коментар

Drago92 написа:
                    Здравейте. От скоро имам Fiat Stilo ’03 с две врати 115 к.с. и съм много доволен от колата. Държи се много стабилно на пътя, ускорява, вози меко и общо взето мисля, че е страхотна. Преди да я купя за съжаление не съм забелязал 2-3 неща, които сега искам да сменя:1 - Една от задните тонколони е издънена и мисля да я сменям. Честно казано обаче нямам идея как да стане това, затова питам вас. Ако някой е сменял задните тонколони, и знае кое и от къде трябва да сваля, също и по колко вата са фабричните тонколони моля да ми отговори. 2 - Фабричното радио не е със CD, ами със slot за касета (или поне на такова ми изглежда). Та мисълта ми е някой ако е сменял какво точно трябва да махна - целия панел или .. ? И ако трябва ново колко горе-долу излиза?
                    1. http://www.fiatforum.com/stilo-guide...s.htmlКато държа да отбележа, че аз моите ги смених без да махам всичките седалки ами само задната горна голяма.Задните колони те интересува да са коаксиални, 6.5 - инча, и 4 ома ... колко вате не те притеснява, ще свирят.2. Фабричното радио се маха много лесно, имаш 4 дупки ... в тъх се пъхат дълги игли (спица за колело върши перфектна работа също) и се измъква целия панел. За смяна с aftermarket CD трябва да си купиш панел който в Ebay се продава какъвто ти е по вкус.
                    '08 Alfa Romeo 147 Q2
                    ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

На всяко палене ми писука АБС/АСР и прочие, от време на време вика, че и изгоряла свещ имам.Явно има хлабава връзка някъде, утре ако не вали предстои разфасоване.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

подгр.свещи И ДРУГИ ПИТАНКИ

здравеите.от две седмици имаме фиат стило 1,9 йтд,2002.вече изчетох всичко.и имам няколко вапроса .1.какви свещи да си взема ngk,denso ili bosh.чат пат пише прегрята свещ.?2.нормален ли е разход около 6.00/100 среден,при скорост 100-170 и градско вкл./видях колеги с разход 4,00/100/?3.какав кабел да си взема за да прочета ецу-без да променям данни и коя от програмите за целта /за лъубители/е наи добре да слойа на компа?искам още да изчистя /service due/.4.и още .имам някаво тропане при изклъучване от парва и вкл.на втора и трета Ама е кола.карал сам пасат,ситроен,смарт,толедо,бентли конт./слуйебно/гранд витара,падйеро,корса-2010 1,3д,но стилото наи ме кефиП.С.Евала за темата.открих много неща за колата.много е полезна и научих едно.НЕ ПИПАИ АКО РАБОТИ!!!!аз пипнах мап сенс.при вкл.дв.и сега от време на време пише /.engine failure/.А и за да се настрои багайника да се отваря с бутончето на капака през менуто отивате нa /boot ind.и избирате off /emzo пусни ако имаш вазм. на лични за това какав кабел да взема.ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!
                        Ако нещо работи дори и не както трябва не се пипа за да не спре напълно./лично мнение/

Коментар

1. Искра, но свещ изгори ли не се оправя сама ! Виж поста ми над твоя !2. от 100 до 170 има гооооооооооооооооооооооляма разлика, е*ати въпроса дето задаваш3. ЕЛМ 327 версия 1.3 и нагоре4. сервизНа 99% ще сменяш:- тампон ск, кутия- термостат- тампони заден мост
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много ме озадачават всички шофьори на 3врато стило който твърдят, че вози меко, мойто ли е с адското твърдо окачване, че усещам камъчетата по пътя или ?

Коментар

С 17ки ли си ?Аз от 15 на 16 усещям голяма разлика, към влошаване.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

благодаря

благодаря на emzo за барз.отговор.прав си има гооооляма разлика.изван града е м/у 90-130 само на моменти 170-180.за сега сменихме биелетки,накладки,масла,машинка за дясно стъкло,филтри-без поленовият за сега,а за свещи имам вазм.да взема тези-----http://cgi.ebay.co.uk/4-x-GLOW-PLUGS-FIAT-STILO-01-06-1-9-DIESEL-NGK-Y-534J-/360274420494?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles _CarParts_SM&hash=item53e207630e вий дали ги бива.тука искра няма.за сега сам в лондон.колата е в бг на сапругата.а за кабела този -------http://cgi.ebay.co.uk/CAR-DIAGNOSTIC-CODE-READER-ELM-327-ECU-PRO-VERSION-2-/110553086439?cmd=ViewItem&pt=UK_Diagnostic_Tools_E quipment&hash=item19bd7a39e7#ht_2515wt_1069.Благод аря още веднай.ходя си често и аз се грийа за колата и йената ееее
                                Ако нещо работи дори и не както трябва не се пипа за да не спре напълно./лично мнение/

Коментар

Working...
                                X