Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми то това 1.6 върви ли като му зададеш, кво да му се чупи - шегувам се, не ми се връзвай.Тази сутрин освободих от скорост и просто запалих - само ABS/ASR failure даде.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

1.6, както знаеш, вървят много. Още повече вървят, когато са на комби Карал съм го и 1.9 jtd, чак чудо голямо не е и то А може би, на мен ми предстоят всички тия работи, аз я купих доста млада, млада, на има няма 50к км.

Коментар

пуснали са фарове с лупиhttp://shop.afterbuy.de/public/catal...uctid=24296883
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Много добре щяха да ми дойдат 2 фара с лупи, тъй като от левият ми фар буквално нищо не става, но след като видях цената май ще си търся ляв фар втора ръка. В този ред на мисли ако някой има идея къде мога да намеря ляв фар нека каже, защото цената на нов не ми се нрави особенно пък и с нов ще има доста чувствителна разлика в рефлектора между единия и другия фар :D .
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
            Много добре щяха да ми дойдат 2 фара с лупи, тъй като от левият ми фар буквално нищо не става, но след като видях цената май ще си търся ляв фар втора ръка. В този ред на мисли ако някой има идея къде мога да намеря ляв фар нека каже, защото цената на нов не ми се нрави особенно пък и с нов ще има доста чувствителна разлика в рефлектора между единия и другия фар :D .
            Виждал съм поне в две морги да има. Обиколи там из твоя край и гаранция ще намериш.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Абе нали зад плафона стои оригиналната аларма, който има такава.Е аз нямам, празно е там. Питанката е има ли окабеляване, трябват ми 12в. да си взема, че някой дизайнер шибнал запалката на г**а на колата.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

здравейте,намерих си подлакътник и дали ще може да се сложи при положение, че заводски е без тази екстра,а си е удобство?
                Fiat Stilo 1.2 - 16v
                80hp - 6 Speed '02

Коментар

Може. Ако подлакътника е от Стило слагаш го на мястото му и бележиш отворите, после разпробиваш внимателно пластмасата и отдоло има планка с готови резби за захващане. Това е.
                  FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Сега пък датчика за задна скорост ми отказа.Гррррррррррррррррррр
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо и моят работи когато му е кеф, но в повечето случай не му е кеф и не работи, така че не се ядосвай не само твоят. Все пак ако намериш някакво решение няма да е лошо да споделиш, а аз имам достатъчно неща за оправяне и за това такива дреболий съм ги оставил на втори план :D .
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Решение има, дори е в тази тема, но ти оставям удоволствието сам да си го намериш hint - търси мой пост
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Читав майстор в София за Fiat Stilo 1.9 jtd

Здравейте, момчета. И момичета.Имам проблем със Стилото и ми трябва добър майстор в София. Правиха ми преди месец алтернатора, сменяха ми кабели. Сега отново ми светна иконката на двигателя, както и една, която незнам какво значи - триъгълник с питанка и стрелка, обикаляща го по посока, обратна на часовниковата стрелка. Компа изписва, Engine fault, ASR fault. лампичката на последния свети и неможе да се изгаси. А колата взе да придърпва и неще да върви добре. Къде да ида да я видят и оправят без да ме излъжат да сменям 100 неща за мн пари, че вече се изморих да плащам. И все нещо да не е като хората. Моля ви за бърза помощ.Поздрави.
                          Fiat Fan

Коментар

За диагностика, ето този колега:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...полагам колата е в авариен режим.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мисля да взема 12в. от управлението на борд компа, дали ще има проблеми ?Идеята е да вържа зарядно за гпс/телефон.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Стило 1.9jtd

Мерси, ще се свържа с колегата. Колата е в движение, но кофти движи. Трака, подскача, хълца и всякакви други непривични звуци и действия за иначе идеалната кола. Надявам се да не се окаже нещо много сериозно, а и дори сериозните неща се оправят, нали? Жалко за колите с карбуратори... :D .
                                Fiat Fan

Коментар

Working...
                                X