Ми то това 1.6 върви ли като му зададеш, кво да му се чупи - шегувам се, не ми се връзвай.Тази сутрин освободих от скорост и просто запалих - само ABS/ASR failure даде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Много добре щяха да ми дойдат 2 фара с лупи, тъй като от левият ми фар буквално нищо не става, но след като видях цената май ще си търся ляв фар втора ръка. В този ред на мисли ако някой има идея къде мога да намеря ляв фар нека каже, защото цената на нов не ми се нрави особенно пък и с нов ще има доста чувствителна разлика в рефлектора между единия и другия фар :D .Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Много добре щяха да ми дойдат 2 фара с лупи, тъй като от левият ми фар буквално нищо не става, но след като видях цената май ще си търся ляв фар втора ръка. В този ред на мисли ако някой има идея къде мога да намеря ляв фар нека каже, защото цената на нов не ми се нрави особенно пък и с нов ще има доста чувствителна разлика в рефлектора между единия и другия фар :D .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Емо и моят работи когато му е кеф, но в повечето случай не му е кеф и не работи, така че не се ядосвай не само твоят. Все пак ако намериш някакво решение няма да е лошо да споделиш, а аз имам достатъчно неща за оправяне и за това такива дреболий съм ги оставил на втори план :D .Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Читав майстор в София за Fiat Stilo 1.9 jtd
Здравейте, момчета. И момичета.Имам проблем със Стилото и ми трябва добър майстор в София. Правиха ми преди месец алтернатора, сменяха ми кабели. Сега отново ми светна иконката на двигателя, както и една, която незнам какво значи - триъгълник с питанка и стрелка, обикаляща го по посока, обратна на часовниковата стрелка. Компа изписва, Engine fault, ASR fault. лампичката на последния свети и неможе да се изгаси. А колата взе да придърпва и неще да върви добре. Къде да ида да я видят и оправят без да ме излъжат да сменям 100 неща за мн пари, че вече се изморих да плащам. И все нещо да не е като хората. Моля ви за бърза помощ.Поздрави.Fiat Fan
Коментар
-
За диагностика, ето този колега:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...полагам колата е в авариен режим.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Стило 1.9jtd
Мерси, ще се свържа с колегата. Колата е в движение, но кофти движи. Трака, подскача, хълца и всякакви други непривични звуци и действия за иначе идеалната кола. Надявам се да не се окаже нещо много сериозно, а и дори сериозните неща се оправят, нали? Жалко за колите с карбуратори... :D .Fiat Fan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар