Да се похваля Елм327 BT + Symbian GSM + OBDScope = мобилен кодочетецhttp://www.youtube.com/watch?v=-IEnFd7LIB8Разпозна 13 параметъра при мен, но повечето не ги чете вярно, може и да логва.Ааа май дебитомера го чете вярно Благодарности на Мр. Никой за предоставения за проби BT ELM, сега ще си потърся други програмки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз имам същия адаптор Преди време пробвах различни програми за компютър работещи с ELM327. Някои се връзваха но показваха неверни стойности. Примерно положението на педала на газта - само а го докосна и ставаше 100%.Може би трябва да се намери някоя програма която може по гъвкаво да се сетват параметрите като адреси от които да чете и формули по които да се изчислява прочетения параметър. А това инфо може да се вземе от дефинициите на Унидиаг-а.Другият вариант е да се напише специална програмка ...
Коментар
-
Kонкретно тази програмка отчита APP-то точно обратно - не можах да я накарам да покаже 100%.Аз още като видях програмата си казах, че и DTC да чете пак ще е от полза.Обаче нямам никакви записани грешки (за мое щастие) и не можах да видя дали изписва описание освен кодовете.п.с. всъчщност FIAT ECU SCAN работи перфектно с ЕЛМ-а, няма нужда да се пише програма.Освеако не става дума за симбиан, уин мо и андроид софтуер.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Паля тази сутрин и пакASR/ABS ......... фаилуре, докато ги изреди всичките ми наду главата.Стоп машинката е чисто нова, дори подозирам, че старата е била напълно изрядна.Идеи ?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Привет,Наскоро ми се появи проблем със свалянето на задна седалка: като дръпна ръчката и седалката не се освобождава.Подозирам нещо откачено вътре... гледам че има някави жила вътре. Проблемът е че немога да го разглобя, тъй като болтовете са недостижими с в нормалното състояние на седалката...В момента идикатора до ръчката не е червен, което значи че седалката е закопчана.Някой имал ли е подобен проблем и намерил ли е решение?Благодаря предварително?
Коментар
-
Re: заден плафон
icodesi написа:Някои знае ли как се разглобява задния плафон за смяна на крушките,просто не искам да го счупя докато разбера как става?Предния плафон го заредих с диодни крушки и ми хареса как се получи,сега искам да направя и задния.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар