А тогава кои мотор на фиат стило е най-добър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Неволи...неволи...Стиловски неволи :D :D Започнахме днес да сменяме лагера на климатика.Всичко ОК,дори на място размонтирахме шайбата,защото има възможност,както и е много елементарна за развиване,стига този който разглобява да знае какво прави(говоря за компресор DENSO).Лагера ми е меко казано разбит и звуците които започна в последно време да издава заглушаваха работата на мотора.Лошото е че тук никъде по магазините не намерих наличност на този лагер-размера е 35 Х 52 Х 12 и се предлага от няколко производителя-японски(не и от SKF).Поръчах го (NACHI) и утре ще е тук.Всичко до тук добре,но колата ми трябва.Шайбата е разглобена и ремъка свален.Компромисен вариант за нуждаещите се или за хора които иска да изолират компресора на JTD 115-ремък 6PK890 до 900.Ремъка обхваща идеално шайбата на диамото и коляновият вал и се обтяга от обтяжната ролка.Сега ще возя до утре следобяд компресора и ще си карам без проблем.Колата мърка и досадните звуци ги няма.А утре след монтажа на новият лагер ще имам и студенооо,макар че то не ми липсваше докато стържеше компресора :D ,но сега ще е по тихичко.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Здравейте, един мой приятел, който имаше браво 97 год, като ме видя, че паля без да чакам чек ок, ами направи си въртя докато запали, ми каза, че можело да си направя мизерии, можело инжекторите да дръпнат въздух? Вярно ли е? И друг въпрос, акумулатора ми е за смяна от както взех колата, и сега не я бях палил 10 дена, и едвам завъртя та от третия път запалих, и реших да я покарам 40-50 км, ако има още малко хляб в този акумулатор, дали са достатъчни тези 40-50 км да се възбуди? Стило 1.6 бензин
Коментар
-
peio написа:колеги от няколко дни не ми свири тромбата и днеска реших да я карам на майстор та след преглед човека каза че трябва да се сменя някакъв спираловиден кабел на шофьорския ербаг някой знае ли за кво става въпрос.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:Хммм, значи ще го смениш най-накрая и аз му точа зъбкиAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
След като минаха няколко месеца след моите маховик-съединител драми, да похваля италианската кочинка Много съм доволен от количката, гори малко, бега много (2.0 двигателите и отесняха вече ), останаха ми дребни интериорни неща да доизкосурявам.Предвид цените на ГоуфИ с PD и ASR/ESP колата е отличен избор.highly recommended p.s. пу пу пу, отивам за червено конче, някой бензинаджия да не ме урочасаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар