Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
GTipo написа:Това чудо нали мери налягането в турбото?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Това Boost Pressure ли е, по програмата на Yani?Ако е така, значи...може и да е MAP-а щот нищо не отчита?Тоя клапан като го чукна и започва да вибрира, много е странно...когато двигателя не работи при това.Вчера сутринта чистих MAP-а. Беше мръсен, да, но и преди е бил и си отчиташе.Сгеа въпроса е...да взимам ли MAP или клапан?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Това Boost Pressure ли е, по програмата на Yani?Ако е така, значи...може и да е MAP-а щот нищо не отчита?Тоя клапан като го чукна и започва да вибрира, много е странно...когато двигателя не работи при това.Вчера сутринта чистих MAP-а. Беше мръсен, да, но и преди е бил и си отчиташе.Сгеа въпроса е...да взимам ли MAP или клапан?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:Някой свалял ли е корите, където са страничните еърбеци ?Между предните и адните врати (който има такива )Скърцат и мисля да го обезшумявам, но не знам къде има датчици за тия възглавки.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Скоро карах Пежо Партнер, който имаше автопилот, та се чудех дали има модел на Фиат Стило с такава екстра.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар