andrei_k написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
andrei_k написа:Здравейте, знае ли някой от какво може често да се замърсява МАР сензора,че за 1 месец се наложи 3 пъти да го почиствам с контактен спрей. Иначе въздушния филтър е сменян преди 3 месеца, но сензора пак продължава да се омаслява често.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:andrei_k написа:Здравейте, знае ли някой от какво може често да се замърсява МАР сензора,че за 1 месец се наложи 3 пъти да го почиствам с контактен спрей. Иначе въздушния филтър е сменян преди 3 месеца, но сензора пак продължава да се омаслява често.
Коментар
-
svetljotod написа:Колеги днес забелязах леко омасляване, на снимката която прилагам, намира се под казанчето за спирачна течност зад акумулатора ниско, прилича на масло, идеи от къде идва? Stilo 1.6
Коментар
-
Онзи ден докато си сверявах часовника в колата открих някаква функция Speed Limit или нещо подобно , някой знае ли за кво въобще е тя?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
emzo написа:RTFMВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Вътрешен накрайник
Здравейте колеги,искам да ви попитам някой знае ли как се сменя вътрешен накрайник(десен) и някой сменял ли е?Завива ли се или се набива някак?Ако имате опит с това нещо,моля някой да ми обясни по-подробно.Снимки също ще са ми от полза.Единственото сигурно нещо което знам е че след смяната задължително следва реглаж на предницата!Моля помагайтеФиат Стило 1.9 jtd 2003 Multi wagon
Коментар
-
Да се похваля, че с помощта на FiatECUScan 2.1 (програмата на Yani - евала, Yani!) и ELM327 интерфейс най-сетне и аз казах сбогом на досадното съобщениеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Ааа, няма тайна, в темата на Yani е писано. :D Но накратко: ELM327 интерфейс (кабел) и версия 2.1 на FiatECUScan (в по-старите версии я намаше тази опция - за нулирането на сервизния интервал). Въпреки, че при изпълнение дава съобщение за грешка, всъщност работата става.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар