emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo ако питаш мен, бих карал с 5w40 колкото си е по книжка. Минах 7000 км с Motul 6100 semisyntetic и бях доволен, сега налях Motul 8100 100% syntetic също няма грешка особенно ми прави впечатление в студено време как хубаво работи колата студена. От 6100-то не ми е изхрачила грам колата за тези километри, доливал съм само щото имах 200 грама фира да не ги фърлям.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
@cec0 Дай да видим навигацията като я монтираш...аз се отказах от подобен вариант заради картите, има само на основните пътища...GTipo написа:Днес с изненада установих че на едната гума са ми отвити болтовете почти до края, и таса си стои отгоре Не вярвам сами да са се отвили..може ли да има такива гадове бе?!Първо чистачките, сега болтовете...нещо става.Pecho, от де си взе аларма?Искам да ви питам и за пистовия ремък, да видя дали не съм сгрешил дължината.Взел съм си 6PK1275 на Дайко, колата е с климатик... На стария ми пише 05471080 с малки букви и 55191004 А 696 и още...6PK1270.С него също леко свиреше, дота по-леко от отзи обаче.Възможно ли е размера да е по-малък?!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Yacco VX600 (5W40, API SL/CF, ACEA A3/B4) от партньор на форума на добра цена, че и с отстъпка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 В момента е на ~3 хиляди км чисто градско. Много съм доволен, Оги! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
GTipo написа:@cec0 Дай да видим навигацията като я монтираш...аз се отказах от подобен вариант заради картите, има само на основните пътища...
Коментар
-
Зависи до каква степен си меломан Всеки алпайн за 400лв ще изкара по-хубав звук, но тогава и колоните трябва да сменяш Тази Събота ще демпна предните врати + шумоизолация (ако намеря правилната такава със затворена клетка на структурата).Проблема е, че е малко дебела и няма да стане за подаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Pecho написа:Yacco VX600 (5W40, API SL/CF, ACEA A3/B4) от партньор на форума на добра цена, че и с отстъпка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 В момента е на ~3 хиляди км чисто градско. Много съм доволен, Оги! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар