Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
-
Няма ли го в упътването? Мисля че го имаше. Провери!Някой да е мерил за отечки? Падна ми акумулатора миналата седмица. Трябва да уточня че не ходих никъде с колата 5-6 дена, няма аларма, има неоригинален касетофон, и доста пъти ръчках разни светлини и тн.Тази седмица всичко е ок, но си карам колата всеки ден. Измерих при заключена кола 0,45 с китайски мултицет, на 20ma, на 10A също Кое е вярното?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Няма ли го в упътването? Мисля че го имаше. Провери!Някой да е мерил за отечки? Падна ми акумулатора миналата седмица. Трябва да уточня че не ходих никъде с колата 5-6 дена, няма аларма, има неоригинален касетофон, и доста пъти ръчках разни светлини и тн.Тази седмица всичко е ок, но си карам колата всеки ден. Измерих при заключена кола 0,45 с китайски мултицет, на 20ma, на 10A също Кое е вярното?'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
За свалянето на стопа (ако си с 3-врато) - ето една снимка, която направих, възмутен от боклуците нападали от дърветата чак под стопа . Ама ето че може да свърши работа :D - мисля, че обяснява почти всичко. Стопът наистина се сваля, след като се развият 3 гайки (10-ки) и се изключи куплунга. След това се сваля. А, преди това - дъното на нишата направо се издърпва, за да се освободи достъп до стопа.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Поздравления за темата. Изчетох я цялата с много голям интерес.И аз както повечето откривах нови и нови неща по колата, винаги оставах приятно изненадан. :P Карам Stilo - 3 врати вече 15 месеца и съм много доволен от колата.Тези дни ще сменям въздушен филтър, агренажен ремък и ще свалям предните седалки, ще се опитам да направя няколко guide-а за тези "операции".Винаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!
Коментар
-
GTipo написа:Няма ли го в упътването? Мисля че го имаше. Провери!Някой да е мерил за отечки? Падна ми акумулатора миналата седмица. Трябва да уточня че не ходих никъде с колата 5-6 дена, няма аларма, има неоригинален касетофон, и доста пъти ръчках разни светлини и тн.Тази седмица всичко е ок, но си карам колата всеки ден. Измерих при заключена кола 0,45 с китайски мултицет, на 20ma, на 10A също Кое е вярното?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Да, случва се всеки път. След загасяне на двигателя работят до 2 минути или отваряне на врата. Пише го в книжката.IMPORTANT With the ignition key toSTOP or removed, the power windowsremain activated for about 2 minutes andare deactivated immediately the momenta door is opened.Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
Коментар
-
GTipo написа:Няма ли го в упътването? Мисля че го имаше. Провери!Някой да е мерил за отечки? Падна ми акумулатора миналата седмица. Трябва да уточня че не ходих никъде с колата 5-6 дена, няма аларма, има неоригинален касетофон, и доста пъти ръчках разни светлини и тн.Тази седмица всичко е ок, но си карам колата всеки ден. Измерих при заключена кола 0,45 с китайски мултицет, на 20ma, на 10A също Кое е вярното?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Здравейте колеги,Въпреки че съм силен почитател на друга марка ми допада стилото на моята приятелка. Доста неща "разучих" по тая кола и верно малко е недомислено с тази смяна на крушки на предницата ама на фона на новото рено меган е супер цвете. Питането ми е свързано с нещо интересно поне за мен - колата е стило 1.4i - 3 врати. Отляво под жабката на конзолата на вратата има една скрита букса (кяфява плоска с 4-пинова женска) с 3 кабела, но под нея вертикално има скрит бутон?!? Голям е около 15мм и е с гумена повърхност но ако не си наврете ръката да пипнете вертикално никога няма да предположите че е там. Та питането ми е - това свързано с еърбега ли е или нещо от друго естество тъй като на запален/на угасен двигател, на контакт или без.. няма никаква разлика И друго въпросче - някой слагал ли е K&N(33-2842) филтър на тази кола.. и има ли впечатления за промяна в разхода и начина на поведение н колата тъй като вече е за смяна филтъра та обмислям една такава замяна на оригиналния..МерсиOт зората на моторизацията автомобилът е необходимост - само в България ни убеждават, че е лукс..
Коментар
-
Pecho написа:Колега longgo, доколкото разбирам си изкушен от фотография - цъкни една снимка на този тайнствен бутон, за да се ориентираме. А за филтъра: мисля че ще има по-голяма вероятност да получиш отговор/и, ако пуснеш отделна тема в раздел Тунинг например.Oт зората на моторизацията автомобилът е необходимост - само в България ни убеждават, че е лукс..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар