Да точно за тях( магазина)Т&NСменя се целият модул- И на двете места, така казаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Rapet написа:Колеги,от доста време ми писукаше AIRBAG-a,днес отидох на диагностика и се установи,че е прецакан Лентов кабел за аирбега и клаксона на волана. При проверка за цената на нов, се оказа за скромната сума от 400 евра без доставката Та питането ми е ,някой знае ли къде мога да намеря 2-ра ръка и колко струва? Карам 1,9JTD-80 кончета Предварително благодаря!
Коментар
-
Rapet написа:Ами ако става ,нямам нищо против да ми сменят само кабела ,предполагам че ще излезе доста по-евтино Ако знаете някой,който може да свърши тази работа ,нямам нищо против да отида при него
Коментар
-
Sev написа:Rapet написа:Ами ако става ,нямам нищо против да ми сменят само кабела ,предполагам че ще излезе доста по-евтино Ако знаете някой,който може да свърши тази работа ,нямам нищо против да отида при него
Коментар
-
Добре, аз не мога да разбера защо отделихте отделна тема за Стило и дискутирате техническите му проблеми в тази тема? По този начин други потребители на форума няма да могат да открият сходни с вашите проблеми. Тук се получава едва ли не отделен раздел във форума, в който се коментират проблемите с конкретен модел. Замислете се.Поздрави!
Коментар
-
emzo написа:Не разбирам къде е проблема, повечето въпроси са пряко свързани с колата.Ако имаше една тема в Дизели , за дизеловите и една за бензиновите, щеше да се "опознае" много по-малко модела.
Коментар
-
Не, по-скоро ще си зададе въпроса директно.Търсачката никой не я ползва.Колеги, моля придържайте се към първоначалната идея на темата, която е "Да опознаем Фиат Стило", по-точно: интересни неща, свързани с колата, както е във водещите постове. Въпросите, свързани с технически проблеми и особености, е редно да бъдат задавани в съответните раздели на форума. Стило е достатъчно масова кола, за да съществува само една тема за модела. Тази забележка не се отнася лично за автора на поста ! Тя е за всички. Модераторски екип на fiat-bg.orgF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар