Капака с пищялката се сваля с дърпане.Държи се на три щипки,тип клин.Няма винтове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Доста назад в тази тема emzo мисля беше публикувал сники къде и как се сменя въздушен филтър. При мен стана и без повдигане на лявата гума - спрях колата с двете предни гуми на ръба на тротоар. Нямаше и тръбопровод за разкачане, защото съм с 1.6 бензин, само две щипки и всичко щеше да е много лесно ако операцията не беше предприета по залез слънце Yellow_Flash_Colorz_PDT_06FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
АЛЕЛУЯ Успях да си сменя късите светлини Дясната без проблемно, със сваляне на казанчето за течноста на чистачките. С малко повече зор смених левия , след като свалих акомулатора и пластмасовата му кутия! Зора беше за около час Във вторник ще ходя да гася лампата на аирбега, че взе много да ме дразни с постоянното си писукане
Коментар
-
Имам един въпрос !!
Значи .. карам Фиат стило 2002г. От няколко дена по време на движение колата ми гасне . Ходих в един сервиз и ми казаха че проблема е в централа на инжекциона. Случайно някой от вас да е имал същия проблем ? Бихте ли ми помогнали ? Дори и да ме напътите какво да правя . Благодаря ви предварително !!
Коментар
-
Re: Имам един въпрос !!
alexx99 написа:Значи .. карам Фиат стило 2002г. От няколко дена по време на движение колата ми гасне . Ходих в един сервиз и ми казаха че проблема е в централа на инжекциона. Случайно някой от вас да е имал същия проблем ? Бихте ли ми помогнали ? Дори и да ме напътите какво да правя . Благодаря ви предварително !!
Коментар
-
alexx99 написа:Значи .. карам Фиат стило 2002г. От няколко дена по време на движение колата ми гасне . Ходих в един сервиз и ми казаха че проблема е в централа на инжекциона. Случайно някой от вас да е имал същия проблем ? Бихте ли ми помогнали ? Дори и да ме напътите какво да правя . Благодаря ви предварително !!FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
sha написа:alexx99 написа:Значи .. карам Фиат стило 2002г. От няколко дена по време на движение колата ми гасне . Ходих в един сервиз и ми казаха че проблема е в централа на инжекциона. Случайно някой от вас да е имал същия проблем ? Бихте ли ми помогнали ? Дори и да ме напътите какво да правя . Благодаря ви предварително !!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар